Kultura
HRVATSKI ŠKOLSKI MUZEJ

Prijavite se za literarni natječaj za mlade GOI
Objavljeno 19. travnja, 2021.
Hrvatski školski muzej prikuplja literarne radove za potrebe slanja na Međunarodni literarni natječaj za mlade GOI 2021. godine u Japanu. Natječaj organiziraju GOI mirovna zaklada iz Japana i UNESCO, a namijenjen je djeci do 14 godina te mladima od 15 do 25 godina starosti. Literarni radovi trebaju imati 700 riječi ili manje i moraju biti pisani engleskim, njemačkim, francuskim ili španjolskim jezikom. Isto tako, mogu imati 1600 znakova ili manje ako su napisani japanskim jezikom. Tema natječaja je: "Što je život? Što ti život znači? Jeste li imali iskustvo koje vas je natjeralo da razmišljate o smislu života? Kakve stvari možete učiniti kako biste njegovali i osnažili vlastiti život i sav život na zemlji?". Rok za predaju radova je 10. lipnja 2021. godine.

Radove možete poslati elektronskom poštom na adresu Muzeja. Radovi moraju biti u text ili MSWord formatu, s naslovnom stranicom i esejom kao jednim dokumentom. Radovi moraju biti originalni i neobjavljivani te napisani od jedne osobe.

Za svaki rad treba na naslovnoj stranici rada obvezno navesti: dobnu kategoriju (djeca ili mladi), naslov rada, ime i prezime autora, adresu, broj telefona, email adresu, državljanstvo, dob autora (datum i godinu rođenja), spol autora, naziv i adresu ustanove (škole i dr.), broj riječi u literarnom radu te ime i prezime učitelja (voditelja i dr.). T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PROMOCIJA KNJIGE ‘’DJECA NA DALJINU’’

Matanović: Ovo je knjiga o teškim sudbinama o kojima se premalo govori

2

OPROŠTAJ OD SAŠE ANOČIĆA

Sanjar u doba grube realnosti

3

IZLOŽBA U POVODU 30 GODINA STROSSMAYEROVA SPOMEN-MUZEJA U ĐAKOVU

Muzej koji ugošćuje biskupa, slikare, književnike i glumce