Tehno
NOKIA PREDSTAVILA ŠEST NOVIH PAMETNIH TELEFONA

Novi modeli: X20, X10, G20, G10, C20 i C10 raspodijeljeni su u tri posebne linije
Objavljeno 16. travnja, 2021.

Nokia najavljuje svoje dosad najveće predstavljanje novih pametnih telefona koje čini šest novih modela– Nokia X20, Nokia X10, Nokia G20, Nokia G10, Nokia C20 i Nokia C10, koje su raspodijeljene u tri posebne linije. Na vrhu je Nokia X serija, zatim je srednja G serija i početna C serija koje pružaju kvalitetno iskustvo koje potrošači očekuju od europske mobilne tvrtke.

Nokia X20 i Nokia X10 ponosno sjede na vrhu novog portfelja. Pomičući granice srednje klase, ovi pametni telefoni pružaju iskustva i kvalitetu daleko iznad njihove cijene. Obje pokreće najnovija Qualcomm Snapdragon 480 5G mobilna platforma koja pruža performanse prkoseći seriji i 5G. Ova hardverska izdržljivost s potpisom poklapa se s trogodišnjim sigurnosnim i softverskim ažuriranjima, osmišljenim kako bi potaknula održivu potrošnju, produžila životni ciklus proizvoda i smanjila e-otpad. Predstavljeni na čistom Android One sučelju, ovi uređaji dolaze s inačicom Android 11. Poznata ZEISS optika i inovativna AI rješenja u središtu su svestranih mogućnosti snimanja. Nokia X20 dolazi s impresivnom prednjom kamerom od 32MP i četverostrukom kamerom od 64MP na stražnjoj strani. Potpuno nova značajka Dual Sight aktivirat će istovremeno dvije kamere. Donoseći iznimnu vrijednost kompletnoj liniji, Nokia X10 ugodit će onima s budžetom ispod 300 eura. Četverostruka kamera od 48MP s Cinematic capture dopunjena je kompletnim paketom alata za profesionalno uređivanje.

Na oba modela iz G serije nalazi se trodnevno trajanje baterije. Nokia G20 podržana je s tri godine mjesečnih sigurnosnih ažuriranja kako bi vaši podaci bili što sigurniji i dvije godine ažuriranja OS-a. G seriju krasi dugovječnost, poboljšana sigurnost zahvaljujući otključavanju s pomoću lica i otiska prsta i 6,5-inčni zaslon s praktičnim pojačavanjem svjetline. Nokia G20 je kreativni studio u pokretu koji vam stane na dlan s kamerom od 48MP s dovoljno prostora za pohranu i zadivljujućim OZO surround zvukom. Nokia G10 ima trostruku stražnju kameru i napredno fotografiranje s AI-pojačanim načinima snimanja.

Serija C čini visokokvalitetnu tehnologiju pametnih telefona dostupnom svima. Uz Android 11 (izdanje Go), koji dodaje do 20 % brže brzine i poboljšane sigurnosne značajke, kao i trajnost Nokia pametnih telefona s tromjesečnim sigurnosnim ažuriranjima tijekom dvije godine. Nokia C20 je pametni telefon visoke vrijednosti koji dolazi s izvanrednim značajkama koje uključuju prednju i stražnju LED bljeskalicu za hvatanje tih posebnih trenutaka čak i pri slabom osvjetljenju.

Nokia C10 je najpristupačniji uređaj novog portfelja. Ergonomsko kućište sa završnom obradom od mikroteksture pobrinut će se da je uistinu napravljeno da traje. M. Režić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike