Tehno
POTPISALI SU SPORAZUM O RAZUMIJEVANJU S EVERNEX-OM

Huawei je omogućio Huawei Cloud i AI usluge diljem Europe
Objavljeno 16. travnja, 2021.
Huawei je potpisao sporazum o razumijevanju s EVERNEX-om, multinacionalnom IT kompanijom sa sjedištem u Francuskoj, koji će europskim kupcima omogućiti dostupnost i podršku za Huawei Cloud i usluge temeljene na umjetnoj inteligenciji (AI).

Kako su naglasili iz obje tvrtke, taj sporazum je nadogradnja prethodne uspješne suradnje, no sada na mnogo višoj razini. Sporazum su potpisali Qi Weining, direktor Huaweijeva odjela za Cloud i AI u CEE & Nordic regiji, i Klaus Stockert, izvršni direktor tehnološkog dijela EVERNEX-a. Dvije će kompanije zajedno raditi na izgradnji paneuropske mreže koja će omogućiti dostupnost i kvalitetnu podršku za Huawei Colud i AI rješenja.

- Huawei će industrijama ponuditi otvoreni ekosustav po principu "One Cloud, Two Wings, Two Engines". Stalni razvoj Huawei Cloud i AI rješenja omogućava nam dosljedan dugoročan odnos prema korisnicima, podržava prijateljska i stabilna servisna partnerstva te unaprjeđuje izgradnju ekosustava - izjavio je Li Peng, predsjednik Huaweijeva odjela za Cloud i AI u CEE & Nordic regiji.

Klaus Stockert iz EVERNEX-a uvjeren je da će ovaj sporazum objema kompanijama omogućiti izgradnju ekosustava Cloud i AI Service koji će biti presudan za tržišnu prednost u novoj eri inteligentnog računarstva. M.R.
Možda ste propustili...

IGRAČI SE SUOČAVAJU S NASILNIM, NOVIM SVIJETOM

Brutalni otvoreni svijet igre Days Gone dolazi na PC 18. svibnja

RJEŠENJA ZA HIBRIDNA RADNA OKRUŽENJA

Canon predstavlja novu liniju višefunkcijskih pisača

Najčitanije iz rubrike