Osijek
KAUFLAND:

Pjevajte za zalihu voća i povrća
Objavljeno 14. travnja, 2021.
Već petu godinu zaredom Kaufland poziva škole diljem Hrvatske da se prijave na natjecanje Kaufland školu voća i povrća i osvoje vrijednu nagradu - cjelogodišnju zalihu voća i povrća za sve svoje učenike. U ovoj se školskoj godini u projekt uključilo 40 javnih osnovnih škola - po jedna za svaku trgovinu Kauflanda te je projektom obuhvaćeno gotovo 20.000 osnovnoškolaca kojima Kaufland godišnje donira oko 140 tona svježeg voća i povrća. Svake godine Kaufland priprema nove izazove za natjecanje Kaufland škola voća i povrća na koje se prijavljuje sve veći broj škola koje svojim kreativnim rješenjima dokazuju da ih ovaj projekt intrigira i veseli. Za ovu su, jubilarnu i slavljeničku godinu u kojoj Kaufland obilježava 20 godina poslovanja u Hrvatskoj, pripremili poseban izazov u kojemu će najviše uživati oni učenici koji vole glazbu, pjevanje i plesanje.

Škole koje se žele prijaviti na natjecanje trebaju pripremiti video uz slavljeničku pjesmu benda Nova generacija Dobre stvari su pred nama - mogu koristiti snimku pjesme ili djeca mogu samostalno izvesti pjesmu. Natjecanje je počelo 12. travnja i traje do 7. svibnja, a škole se prijavljuju preko online obrasca na mrežnoj stranici kaufland.hr/skolavip i slanjem snimljenog videa poveznicom koju će sve prijavljene škole dobiti preko e-maila. Detaljnije upute za prijavu možete pronaći na Kauflandovoj mrežnoj stranici.

Radove koji ispunjavaju uvjete natjecanja pregledat će i ocijeniti stručni ocjenjivački žiri u sastavu Marko Vojvodić, Igor Ivanović, Dino Jelusić i Marija Franić, koji će najkasnije do 28. svibnja 2021. proglasiti pobjedničke škole s kojima suradnja počinje od sljedeće školske godine.

Posebnost je ove godine to što će žiri među 42 uratka pobjedničkih škola odabrati i jednu školu s najboljim videom koja osvaja profesionalno snimanje glazbenog spota. Školarci će snimiti profesionalna ekipa koja će im tako, uz društvene mreže Kauflanda, omogućiti da jednom osjete kako je to biti prava glazbena zvijezda. I.R.G.
Možda ste propustili...

DRUŠTVO ZA POMOĆ OSOBAMA S INTELEKTUALNIM TEŠKOĆAMA

Simbolična utrka

PRIJAVE ZA RADIONICU ZA MLADE UPSHIFT

Osvoji 15.000 kn i donesi promjenu!

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

GRADSKI POSJEDI TRAŽE NOVOG VLASNIKA

Zašto Grad prodaje 379 m2 u središtu baš uoči izbora?

2

POVRAT POREZA

Mladi zaposleni Osječani "podijelit" će 20 milijuna

3

VOZILI BUSEVI, A TRAMVAJI SE OKRETALI PO TRGU

Zastoj tramvaja zbog „kvrcavice”