Mozaik
ZAGREBAČKI FESTIVAL NE MOŽE SE ODRŽATI ZBOG PANDEMIJE

Ni ove godine neće biti INmusica
Objavljeno 14. travnja, 2021.
Jubilarno izdanje 15. INmusic festivala neće se moći održati u lipnju 2021., priopćili su organizatori koji zbog pandemije već drugi put zaredom odlučuju odgoditi festival za iduću godinu. Novi datumi održavanja INmusic festivala najavljeni su od 20. do 22. lipnja 2022., a festivalski kamp bit će otvoren za posjetitelje festivala od 17. do 24. lipnja 2022.

- Unatoč optimizmu koji je donijelo otkriće više vrsta cjepiva protiv COVID-19 krajem 2020. te najave plana procjepljivanja svjetskog stanovništva u prvim mjesecima 2021., borba protiv pandemije koronavirusa u realnosti se pokazuje dugotrajnijom i izazovnijom od očekivanja - istaknuli su organizatori.

Ulaznice kupljene za 15. izdanje festivala i kamp ostaju važeće za nove datume održavanja INmusica. Iz organizacije ističu da su proteklu godinu proveli u razmjeni informacija i traženju načina kako da velika glazbena događanja što prije zažive. Ipak, dodaju da optimizam i solidarnost koja je poveznica europske festivalske obitelji, nažalost još uvijek nije dorasla upornosti i štetnosti pandemije koja nas već više od godinu dana drži u stanju nemoći i iščekivanja. Organizacija festivala je u intenzivnoj komunikaciji o odgodi dogovorenih nastupa sa svim objavljenim i neobjavljenim izvođačima. Izvođači i organizacija festivala mole za strpljenje i razumijevanje dok se odgode najavljenih turneja ne zaključe. H
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

MISS UNIVERSE OTPUTOVALA NA FLORIDU

Na svjetskom izboru
u haljini s ogledalima

2

U DVORANI GRADSKOG KAZALIŠTA “JOZA IVAKIĆ” U VINKOVCIMA

Večeras 21. Tamburaški memorijal Hrvoja Majića

3

FESTIVAL 13.- 20. LIPNJA

ZagrebDox 2021. Osebujne i važne priče sjajnih autora