Mozaik
VINIL-IZDANJE “THE BEST OF VATRE”

Ivan Dečak: Vatra je
izdala svoju prvu ploču
Objavljeno 13. travnja, 2021.
Članovi grupe Vatra pripadaju generaciji koja je odrastala slušajući glazbu na pločama, kasetama i radiju. Kada su, kažu, objavili svoj prvi album "Između nas" 1999., izišao je na kaseti i CD-u, ali u svakom bi razgovoru govorili "objavili smo prvu ploču".

- Ostalo nam je to u rječniku, ali što je još važnije, ostao je negdje duboko u nama trajno zabilježen taj topli, pucketavi zvuk vinila. Drago nam je da nakon 21 godine postojanja Vatre možemo konačno reći: objavili smo ploču! - poručuje Ivan Dečak u povodu objave "The Best of Vatre" na LP-u. Dostupan je na Dallas Web shopu, Dallas Music Shopu Rijeka te u ostalim glazbenim prodavaonicama. Uz objavu vinila, Vatra ima još jedan razlog za slavlje - nedavno objavljeni singl "Vidi kako se smiješ" od samog početka emitiranja nalazi se pri samom vrhu, a posljednja dva tjedna čvrsto drži prvu poziciju na Top 40 listi.

- Zahvaljujemo svim glazbenim urednicima koji puštajući naš najnoviji singl, nadam se, prenose dozu optimizma i na slušatelje. Poželio sam se ljudskih osmijeha, bezbrižnih druženja, putovanja, koncerata. Iskreno se nadam da razvučene osmijehe nećemo još dugo gledati samo na pohranjenim fotografijama u našim mobitelima i kompjuterima, već da ćemo uskoro svi zajedno pjevati i smijati se na sav glas na nekom koncertu, u kazalištu ili na sportskim borilištima. Naš novi singl "Vidi kako se smiješ" poziva vas sve zajedno da ostanete u pjevačko-smijačkoj formi! - poručio je Dečak. T.K.
Možda ste propustili...

HR TOP 40 LISTA BILJEŽI ČETIRI NOVA ULAZA

Doris, Jacques, Nela i Daria uskočili među najemitiranije

DOKUMENTARNO-IGRANI FILM VRHUNSKE PRODUKCIJE

“Doba uskoka” u kinu od 13. svibnja

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

IZ VIVA ŠKOLE FILMA U VUKOVARU U SARAJEVO

Predstavljat će Hrvatsku

2

TUZLANSKA HIPHOPERICA U SURADNJI S ROOTSINSESSION

Sassja razveselila s “Ljubi seka”

3

Vojko V i Grše opjevali “Mamiće”