Mozaik
IZUZETNO LIMINITARAN BROJ GLEDATELJA

Grupa Silente će 10. travnja održatI koncert u Tvornici
Objavljeno 10. travnja, 2021.
Dubrovačka pop i rock-grupa Silente održat će ove subote, 10. travnja, koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture, u izuzetno limitiranom kapacitetu za svega 190 posjetitelja. Silente su usred promotivne kampanje za singl "Nikada ovako", koji je odmah po izlasku počeo bilježiti iznimno velik broj emitiranja na radiopostajama, i najavljuje njihov četvrti studijski album.

Koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture bit će dostupan za svega 190 posjetitelja, što je manje od 10 % kapaciteta naše najveće koncertne dvorane u koju stane više od 2000 ljudi. Događaj će biti organiziran sukladno sa svim aktualnim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite RH. Za svakog posjetitelja bit će osigurana četiri kvadratna metra, kao propisani razmak između posjetitelja od 1,5 metara, na ulazu će se mjeriti temperatura i zapisati osobni podaci svih posjetitelja. Svim posjetiteljima s tjelesnom temperaturom višom od 37,2C bit će onemogućen ulaz. Koncert će biti isključivo sjedećeg karaktera, uz obvezno nošenje maski. U prostoru će biti osigurani dodatni punktovi za dezinfekciju, a šankovi neće raditi.

Vrata Tvornice kulture otvorit će se u 19 sati, a koncert počinje točno u 20 sati, radi odredbe da se svi kulturni programi moraju završiti do 22 sata. Ulaznice po cijeni od 100 kn mogu se kupiti putem sustava Entrio. T.K.
Možda ste propustili...

HIT-SERIJA “PEAKY BLINDERS”

Producenti pod istragom - kršili su COVID mjere

DOBIO JE MJESTO U EDICIJI “GOLD COLLECTION”

Nuštarac Željko Pavičić napisao je više od 2000 pjesama

OVE GODINE NA NEKOLIKO FILMSKIH FESTIVALA

Dokumentarac o Blondie na Kubi

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

EUROSONG U ROTTERDAMU

Albina: Veselim se idućoj probi

2

ROYAL MAIL

Paul McCartney na setu prigodnih poštanskih maraka

3

FESTIVAL U LOS ANGELESU ODRŽAN JE ONLINE

Film "Mare" najbolji na američkom SEEFestu