Regija
NEZAVISNI ALADIĆ ZA GRADONAČELNIKA:

Projekti vrijedni 250 milijuna kuna
Objavljeno 8. travnja, 2021.
DONJI MIHOLJAC - Gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić objavio je da će se ponovno kandidirati za tu dužnost, podsjetivši da je sa svojim timom prije četiri godine preuzeo odgovornost za razvoj Miholjštine te da su tu ulogu obavljali časno i pošteno.

- Uspjeli smo ostvariti nekoliko kapitalnih projekta od kojih smo posebno ponosni na izgradnju Srednje škole s dvoranom, ali i adaptaciju i proširenje Dječjeg vrtića Pinokio, ulaganje u Industrijsku zonu Janjevci, izgradnju mrtvačnice na Groblju sv. Križa te stalna ulaganja u prigradska naselja - rekao je gradonačelnik.

Ističući da je za njega jedina ideologija čovjek, rekao je da za njega ne postoji vrijeđanje, omalovažavanje i kopanje po životima drugih kandidata za gradonačelnika i diskreditiranje članova drugih političkih opcija.

Naglasio je da su pripremljeni projekti u vrijednosti oko 250 milijuna kuna za sljedeće četiri godine.

- To je izgradnja kanalizacije u prigradskim naseljima, pokretanje trgovačke zone u Donjem Miholjcu, izgradnja novog dječjeg vrtića u Rakitovici, završetak gradske tržnice u Donjem Miholjcu, početak obnove dvoraca Mailath-Prandau te iskorištavanje geotermalnih izvora - istaknuo je Aladić. S.F.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

VINKOVAČKA TRŽNICA DOBIT ĆE NOVI IZGLED, ALI U DRUGOJ FAZI

Nakon 48 novih štandova tržnica će biti natkrivena, a dobit će i zatvoreni dio

2

BOKŠIĆ - NAJMLAĐE NASELJE U ŽUPANIJI

Najveći događaj u selu nedjeljna je sveta misa

3

INTERVJU: ERIK MUNK NEZAVISNI KANDIDAT ZA NAČELNIKA OPĆINE BILJE

Za kandidaturu je prikupio čak 1052 potpisa podrške mještana općine Bilje