TvObzor
DANI GNJEVA

Nova suradnja Guya Ritchieja i Jasona Stathama
Objavljeno 9. travnja, 2021.

Guy Ritchie, redatelj poznat po sumanutim zapletima, još sumanutijim likovima i nadrealnim situacijama, ponovno se na setu našao s jednim od najpopularnijih akcijskih zvijezda današnjice – Jasonom Stathamom. Njima je to već četvrta suradnja, uključujući kultna ostvarenja “Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške”, i “Zdrpi i briši”. “Dani Gnjeva” (Wrath Of Man) prvi je Ritchiejev film nakon hita “Gospoda”, iz 2019. godine.

Priča slijedi misterioznog H (Statham naravno), zaštitara opakog pogleda koji radi za tvrtku koja prevozi novac u Los Angelesu i koji je odgovoran za prijevoz milijuna dolara po gradu. Tijekom pljačke vozila za koje su bili zaduženi, njegovi kolege ostaju iznenađeni preciznošću i vještinama koje će H pokazati i pitaju se tko je on zapravo i odakle je došao. Kao što to uvijek biva u Ritchiejevim inače zanatski perfektnim akcijama, i ovaj film obiluje uvrnutim detaljima i epskim dijalozima koji će se prepričavati godinama.

Uz Stathama, u filmu još glume i Josh Hartnett, Scott Eastwood, Holt McCallany, Jeffrey Donovan, ali i veliko iznenađenje - Post Malone, jedan od najpopularnijih glazbenika današnjice.

”Dani gnjeva”, akcija koju nikako ne smijete propustiti, u CineStar i ostala kina stiže već 29. travnja u distribuciji Blitza.

Nikola Kučar
Najčitanije iz rubrike