Osijek
GRADSKA I SVEUČILIŠNA KNJIŽNICA

Čitateljski klub za odrasle “Matilda”
Objavljeno 8. travnja, 2021.
Posudbeni odjel za odrasle Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek poziva sve zainteresirane korisnike da se prijave za sudjelovanje u Čitateljskom klubu za odrasle "Matilda".

"Ako ste otvorenog uma i željni druženja i stjecanja novih znanja u poticajnom i smirujućem ozračju, odvažite se uroniti s nama u svijet knjige. Klub će, kao mjesto povjerenja i uvažavanja različitosti, pružiti predah od stvarnosti i omogućiti kvalitetnu komunikaciju uz humor, veselje i nove ideje", poziva Dubravka Pađen Farkaš, ravnateljica Gradske i sveučilišne knjižnice.

Čitateljski je klub u doba pandemije COVID-19 jedan od odgovora na pokušaj smanjivanja osjećaja izolacije povezivanjem na temelju sličnih interesa, čime se jača osjećaj zajedništva. Cilj je Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, osnivanjem kluba, osnaživanje zajednice svojih korisnika. Sastanci će se održavati u skladu s epidemiološkim mjerama koje u određenom trenutku budu na snazi.

Svi se zainteresirani za članstvo u Čitateljskom klubu za odrasle "Matilda" mogu prijaviti do 3. svibnja osobnim dolaskom na Posudbeni odjel za odrasle (Europska avenija 24) ili na telefonski broj: 031/211-233. I.R.G.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

MIRA I DRAGUTIN KERŽE OBNOVILI BRAČNE ZAVJETE

Pozlatili 50 bračnih godina

2

DA PUKNEŠ K’O KOKICA: PRIČA O ZAKUPU POVRŠINA KOD ZOO-A

Tko je tu lud? S jedne
strane ograde najam 4620,
s druge samo 800 kuna!

3

ENTUZIJAZAM I UPORNOST

Kreativci iz Gacke osnažuju kulturu već deset godina