Novosti
STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

25 novopozitivnih na području Osječko-baranjske županije
Objavljeno 6. ožujka, 2021.

U Kliničkom bolničkom centru Osijek  i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus je testirano 258 uzoraka od kojih je 25 bilo pozitivno.

11 novopozitivnih osoba ima prebivalište u Osijeku,  dvoje u Valpovu te po jedno u Našicama, Belišću, Belom Manastiru, Đakovu, Čepinu, Donjem Miholjcu, Đurđenovcu, Ernestinovu, Marijancima, Petrijevcima, Erdutu i Petlovcu. 

Na bolničkom liječenju nalazi se 58 osoba oboljelih od COVID-19, i to 45 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 11 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 13 pacijenata s tim oboljenjem.

U zadnja 24 sata preminule su dvije COVID pozitivne osobe s područja Osječko-baranjske županije u dobi od 54 i 75 godina.

Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se nalazi 986 osoba.

Policijski službenici provjerili su poštivanje mjere samoizolacije za 12 osoba, od kojih su dvije provjere bile prema dojavi i utvrđena su dva kršenja na području Osijeka. Obišli su i 183 objekata vršeći nadzor i nisu zatekli nepravilnosti. D.Ku.

Možda ste propustili...

OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA: BROJ OBOLJELIH NEUMOLJIVO RASTE

Do prije dva dana svaki šesti uzorak bio pozitivan, a sada je već svaki treći

DIO OBVEZA PREMA VELEDROGERIJAMA DO REBALANSA, DIO POSLIJE

Normalizira se isporuka lijekova, slijede pregovori

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana