TvObzor
S PJESMOM “JA SAM TAKVA SAM” OSJEČKOG HIT FACTORYJA

Kornelija ušla na nacionalnu top-listu i odmah postavila rekord
Objavljeno 5. ožujka, 2021.

Nakon prvog tjedna u radijskom eteru Kornelijina pjesma “Ja sam takva kakva sam”, ušla je na visoko 21. mjesto službene nacionalne top-liste HR Top 40. Time je Kornelija postala najmlađi izvođač kome je to pošlo za rukom, i to samo s 15 godina. Ovaj iznenađujući rekord najava je uspješne karijere i glazbenog puta kojim mlada Kornelija hrabro kroči prema vrhu domaće glazbene scene. Pjesmu “Ja sam takva kakva sam” potpisuje osječki autorsko-producentski tim Hit Factory (Ivan i Miroslav Zečić), koji još jednom dokazuju da s pravom nose taj naziv.

- Još uvijek ne mogu vjerovati da je moja pjesma “Ja sam takva kakva sam” ušla na nacionalnu top-listu HR TOP 40, i to čak na 21. mjesto. O tome donedavno nisam mogla niti sanjati. Stvarno sam presretna i prezadovoljna. Posebno me raduje suradnja sa mojim autorskim timom Hit Factory koji su za mene, kako oni kažu, po mjeri napravili ovu pjesmu i omogućili mi da već u prvom tjednu emitiranja uđem na top-listu. To je ostvarenje mojih snova o kojima maštam još otkada sam kao desetogodišnjakinja nastupala u showu “Zvjezdice”. Od srca zahvaljujem svim radijskim urednicima i svim ostalim dragim ljudima na radijskim postajama koji su pjesmu prepoznali i emitirali je u tolikom broju te tako omogućili da moji snovi postanu stvarnost - rekla nam je Kornelija.

Kornelija se zbog nastupa u showu “Zvjezdice” i s time povezane medijske eksponiranosti suočila s ljubomorom i odbacivanjem od strane vršnjaka, jer se u njihovim očima izdvojila iz prosjeka. To je problem s kojim se dugo borila i koji je uspjela prevladati svojim pozitivnim stavom i vedrim karakterom. Na kraju, vršnjaci su je prihvatili upravo takvu kakva je.

- Ova pjesma mi je posebno draga, jer govori o problemu s kojim se danas mnogi ljudi nose. Svima nam se svakodnevno nameću novi trendovi i ubrzan i stresan način života. Društvene mreže postale su paralelna stvarnost i mnogi se u tome ne snalaze te mijenjaju stvarni život za virtualni. Da bi bili prihvaćeni i lakše se uklopili u okolinu, prisiljeni su mijenjati se i prilagođavati do neprepoznatljivosti. Neki čak idu do krajnosti, pa cijeli svoj život glume da su sve ono što zapravo nisu, i nikada neće biti. Život u kojem se ne smiju ponašati, misliti ili pričati kako stvarno žele i osjećaju, samo kako bi se svidjeli ljudima koji ih inače ne bi prihvatili takvima kakvi stvarno jesu, previsoka je cijena koju za to plaćaju. Upravo se zbog toga pokušavam oduprijeti takvom načinu života. Možete me voljeti ili ne voljeti, ali ja ću uvijek biti ista. Ostat ću svoja i nastavit ću pjevati, jer to je ono što najviše volim. Budite svoji i ono što stvarno jeste. Nemojte se mijenjati zbog pogrešnih razloga, pogotovo ne zato da biste bili bolje prihvaćeni u društvu. Živite stvarni život punim plućima, a ne virtualni na društvenim mrežama - poručuje Kornelija.

Kornelija se ovih dana priprema snimiti zanimljiv spot koji ćete uskoro moći pogledati. Do tada pratite Korneliju na društvenim mrežama, komentirajte pjesmu i prenesite nam svoje dojmove.

Tanja Kvorka
Budite svoji i ono što stvarno jeste. Nemojte se mijenjati zbog pogrešnih razloga, pogotovo ne zato da biste bili bolje prihvaćeni u društvu.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike