Mozaik
MLADA PJEVAČICA STEFANY IMA NOVI SINGL I SPOT

Najvažnije je voljeti ono što radiš i vjerovati u to
Objavljeno 23. siječnja, 2021.
Zvijezda showa “The Voice - Najljepši glas Hrvatske” predstavila je svoj novi zvuk

Mlade talentirane pjevačice Stefany Žužić mnogi se sjećaju iz glazbenog showa "The Voice - Najljepši glas Hrvatske", u kojem je predstavila svoje vokalno-interpretativne sposobnosti. Ova studentica ekonomije s Krka novo je ime na glazbenoj sceni, a već je izdala nekoliko pjesama.

Prethodne pjesme "Najbolji" i "Hoćeš li" odredile su potpuno novi glazbeni smjer pjevačice Stefany koji su odobrili i publika ali i glazbeni urednici. Stefany upravo tim zvukom nastavlja dalje u novoj pjesmi koju nam predstavlja ovih dana, naziva "Bolje je". I ovaj put će vas, sigurni smo, Stefany osvojiti svojim urbanim zvukom, uvjerljivom interpretacijom i snažnim, moćnim vokalom. Do pronalaženja zvuka, sada već karakterističnog za nju, Stefany je pomogao tim izuzetnih autora koji čine njezin stalni tim, a radi se o Ines Prajo, Arijani Kunštek i aranžeru Ivanu Popeskiću.

 - Pjesma "Bolje je" nosi taj naslov zbog više razloga. Jedan je sama tematika pjesme koja govori o ljubavi dvoje mladih koji su zaljubljeni i njihova ljubav je zaista velika, ali ipak nedostaje ono što bi tu ljubav učinilo neraskidivom i tu dolazi do pucanja. Također, pjesma je nastavak novog glazbenog stila kojem sam se okrenula s moje zadnje dvije pjesme, a ljudi su ih počeli zamjećivati upravo zbog tog modernog zvuka. Moje autorice i ja smo baš jako vezane. Ines Prajo i Arijana Kunštek su osobe koje su me prve nakon "The Voicea" uvele u taj ozbiljniji svijet glazbe i od njih sam doista jako puno naučila i još učim. Mislim da je jako važno razumjeti se s autorima i producentima, jer tek kad se baš upoznate, možete raditi kvalitetno i dobro. Smatram da je prije svega najvažnije da ti voliš i vjeruješ u to što radiš, a kad drugima preneseš emociju i neki svoj touch, onda je vrlo vjerojatno da će i drugi voljeti i cijeniti tvoj rad - priča Stefany, koja je pronašla zvuk u kojem se najbolje snalazi, ali isto tako uvijek joj je bitan i dio oko slike koja prati svaku novu pjesmu. Puno pažnje i truda ulaže u vizualni dio oko svojih videospotova, što također nije ostalo nezamijećeno. No, i nju je kao i sve usporila pandemija.

- Ja sam se u ovo doba više posvetila faksu, stvaranju glazbe i sebi, tako da se nadam da će uskoro neko novo glazbeno djelo ugledati svijetlo dana - kaže Stefany.

Tanja Kvorka
U ZAGREBU ŽIVIM ZBOG STUDIJA, ALI I GLAZBE
Nedavno je Stefany svoj rodni Krk zamijenila Zagrebom, a i drastično je skratila kosu i postala vlasnica mačke...

- Sviđa mi se život u Zagrebu. Tamo sam se preselila zbog faksa, ali i glazbe. Što se tiče moje kose, ja doista volim promjene i za njih se najčešće odlučim preko noći. Kosa raste i nikad mi nije žao. Inače imam psa, ali on je na Krku s mamom i meni je jednostavno trebala životinja u Zagrebu da mi pravi društvo kad sam sama i toliko sam se zaljubila u to malo stvorenje da mislim da mi je to jedna od boljih odluka, a nazvala sam ga Sylvester. Obožavam životinje i doslovno bih imala životinjsko carstvo doma da mogu, hahaha - kaže pjevačica.
Možda ste propustili...

S PJESMOM “PTICE”

Cvek prvi finalist za Cesaricu

SPOT JE SNIMAN NA AUTENTIČNIM LOKACIJAMA POGOĐENIM POTRESOM

Tamburaši zapjevali za Banovinu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

HUMANA GESTA POZNATIH SLAVONSKIH GLAZBENIKA

Band Aid Slavonia i Rockoko Orchestra snimili su pjesmu “Moj dom su srca dobrih ljudi”

2

JODIE GOSTER DOBILA ZLATNI GLOBUS ZA SPOREDNU ULOGU

Film “Mauritanac” stiže danas u kina

3

TURNEJA TEK SLJEDEĆE GODINE, NOVI DATUM JE 11. OŽUJKA

Skunk Anansie u Zagreb stižu 2022.