Dome slatki dome
FENG SHUI

Mjesto za zrcalo
Objavljeno 14. siječnja, 2021.
Kada postavljate zrcala, treba povesti računa o pravom mjestu. Na zidove ne treba stavljati izlomljena ogledala, jer ona mogu poremetiti mir i sklad. Zrcala treba postavljati na mračna mjesta da bi podigla nivo energije i osvijetlila kutove. Dobro je postaviti ogledalo blizu izlaza iz stana. Ako zrcalo želite u spavaćoj sobi, treba ga postaviti na unutrašnju stranu vrata ormara ili negdje u kutu.

Stručnjaci podsjećaju da, prema drevnoj kineskoj filozofiji feng shui, u spavaćoj sobi nema mjesta za zrcalo i da se ono ne smije postaviti okrenuto krevetu. Velika se zrcala ne preporučuju u spavaćoj sobi jer donose energiju elementa vode, a jak feng shui vodeni element u spavaćoj sobi može stvoriti takozvanu energiju tuge. Smatra se da tako postavljeno zrcalo iscrpljuje energiju tijekom sna. Ako je ogledalo sastavni dio plakara, stručnjaci savjetuju da se, prije odlaska na spavanje, prekrije.

Nikako se ne preporučuje postavljanje zrcala nasuprot ulaznih vrata, ali i vrata općenito. Radije ga postavite na zid koji je na njih okomit. Najbolja prostorija za postavljanje zrcala je blagovaonica, jer predstavlja našu sposobnost da zadržimo bogatstvo.

Zrcala u hodniku općenito su pozitivna stvar, osim kada su smještena na njegovu dnu, gdje mogu usporiti protok energije.

Ogledala u dnevnoj sobi u pravilu okupljanja čine veselijima jer udvostručuju broj prisutnih ljudi. Međutim, mogu udvostručiti i negativnu energiju ako su gosti negativni, stoga dobro pazite koga pozivate u goste. J.Kn.
Možda ste propustili...

PULPA VOĆA ILI POVRĆA

Ostatci iz sokovnika za razna jela

ROBOTSKI USISAVAČ ŠTEDI VRIJEME

Glasovne naredbe

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana