Tehno
EPSON

Novi model TM-m30II-NT
Objavljeno 8. siječnja, 2021.
Nakon uspjeha TM-m30II asortimana mPOS uređaja, Epson je proširio svoju liniju proizvoda novim modelom TM-m30II-NT, koji je dizajniran da odgovori na zahtjeve tablet POS korisnika. Novi TM-m30II-NT usmjeren je na one koji rade u specijaliziranim trgovinama, butik prodavaonicama, malim restoranima, barovima, kafićima, trgovinama delikatesa i kamionima za hranu, a njegova ključna karakteristika je mrežno povezivanje koje omogućava pisaču ostvarivanje internet-veze s tabletom putem kabela. To što se ne morate oslanjati na Wi-Fi vezu, podrazumijeva izbjegavanje potencijalnih prekida veze, tako da se naredbe mogu efikasno obrađivati, smanjujući pogreške i nudeći najbolju korisničku uslugu.


Novi model nudi korisne funkcije poput senzora koji registrira količinu dostupnog papira, tako da kada ostane malo papira, može se zamijeniti u najpogodnije vrijeme, što znači da je vrijeme zastoja svedeno na minimum.


Ključne karakteristike:


„Sinkronizacija i punjenje" s tablet uređajima omogućava napajanje tableta i ispis podataka preko jednog kabela


„Network Tethering" omogućava dijeljenje LAN veze s povezanim tabletom preko kabela, npr. za stabilnu internetsku vezu bez Wi-Fi prekida. Dva USB-A sučelja omogućavaju jednostavno povezivanje perifernih uređaja, zajedno s postojećom mogućnosti „Sinkronizacije i punjenja". Pristup i kontrola perifernih uređaja iz aplikacija putem ePOS uređaja


Epsonov dokazana i pouzdana kvaliteta izrade - inteligentna funkcionalnost: Server Direct Print (SDP) i Cloud (OMS)


Standardni senzor za „papir koji je pri kraju" koji omogućava praćenje dostupnog papira. TM-m30II-NT bit će dostupan od 2021. M.R.
Možda ste propustili...

MONITORI SA 120 HZ I VIŠE

AOC svjetski lider u gaming monitorima

UVIJEK NAJBOLJI IZBOR ZA GLEDANJE PROGRAMA VISOKE KVALITETE

Panasonic predstavlja JZ2000 - OLED TV za 2021.