Crna kronika
INTERVENTNI I TEMELJNI POLICAJCI U BRZINSKOJ AKCIJI

Uhvaćen mladić koji je na osječkoj promenadi vikao i mahao pištoljem
Objavljeno 14. studenog, 2020.

Mladić u 20-ima podigao je u subotu oko 16 sati na noge veliki broj osječkih policajaca. Kako doznajemo od očevidaca, policajci su okupirali dio osječke promenade oko Iktusa, kao i obližnji park. Mladić je, navodno nezadovoljan jer ne može prijeći osječki pješački most jer se na njemu trenutno obavljaju građevinski radovi, mahao pištoljem.


Policija je dobila dojavu da se kod pješačkog mosta nalazi osoba koja viče i galami, maše pištoljem i prislanja si ga uz glavu. Interventni i temeljni policajci organizirali su se i u samo nekoliko minuta krenuli iz raznih smjerova, od Tvrđe, od Iktusa, kao i s druge strane pješačkog mosta, da bi spriječili osobu da nešto napravi. Međutim, kada su policajci došli do mladića on je samo mirno sjedio i više nije vikao niti je imao pištolj. Ipak su ga odveli u policijsku postaju na zadržavanje od šest sati da bi utvrdili što se točno uopće dogodilo. U tih šest sati policajci će provjeriti ima li mladić veze s bilo kakvim kaznenim djelom ili prekršajem. Kako doznajemo iz Policijske uprave osječko-baranjske, policajci su vrlo brzo pronašli i pištolj - plastični, no kada je njime mahao nitko nije mogao znati da se ne radi o pravom pištolju što je dobrano uznemirilo Osječane.

Stanovnici obližnje zgrade vidjeli su što se dogodilo.
- Vraćala sam se sa psom iz šetnje i vidjela sam policajca sa psom kako ide kroz park, dok su dvojica policajaca otišla prema Europskoj aveniji. Susjed mi je ispričao kako je parkirao vozilo na parkiralištu kod pješačkog mosta i vidio dvojicu policajaca s pištoljima u rukama kako stoje iznad neke osobe. Već je bilo dosta mračno pa nije vidio radi li se o mlađoj ili starijoj osobi - ipričala nam je Osječanka. S.Lacić

Možda ste propustili...

INVESTICIJSKE PRIJEVARE DIVLJAJU

Ulagala u naftu, ostala je bez 67 tisuća eura

SPRIJEČENA TRI ILEGALNA PRIJEVOZA STRANIH DRŽAVLJANA

Opet Rumunji švercaju ilegalce

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SLUČAJNO USTRIJELIO 21-GODIŠNJAKINJU

Djevojka je mrtva zbog
nesmotrenog pražnjenja
pištolja, policajac uhićen

2

NA PROMETNICAMA OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE

Sudara 14, stradalo 5 osoba

3

50-GODIŠNJI HRVATSKI DRŽAVLJANIN

U kombiju vozio 36 migranata