Regija
OPĆINA BIZOVAC:

Sukreirajte i vi novi proračun
Objavljeno 26. listopada, 2020.
BIZOVAC - Načelnik općine Bizovac Srećko Vuković uputio je javni poziv zainteresiranim građanima, udrugama, građanskim inicijativama i ustanovama da se sugestijama, mišljenjima i prijedlozima aktivno uključe u kreiranje proračuna za iduću godinu. Prikupljeni će se prijedlozi, sukladno mogućnostima, uzeti u obzir i uvrstiti u proračun za 2021. godinu. Svi prijedlozi mogu se uputiti najkasnije do 15. studenoga.

- Sudjelovanje građana u planiranju i donošenju proračuna važno je kako bi se sredstva proračunskih rashoda već u fazi planiranja usmjerila na projekte i programe koji su u najvećoj mogućoj mjeri usklađeni s potrebama i iskazanim stavovima građana - naglašava načelnik Vuković.

Dodaje kako samo transparentni proračuni omogućuju uvid u potpune i točne informacije o proračunu, gdje građani mogu vlastitim angažmanom utjecati na efikasnost trošenja proračunskog novca i povećanje odgovornosti lokalnih vlasti, jer bez toga nije moguća ni participacija javnosti u proračunskim procesima, ni konsenzus o projektima koje provodi Općina. L.A.
Možda ste propustili...

SVE ZNA O POVIJESTI

Luka Šabić prvak džave

OBVEZNE ZAŠTITNE MASKE I RUKAVICE U PROSTORU MULTIMEDIJE

Novo radno vrijeme PC-a Dravska priča

VELIKA VOLONTERSKA AKCIJA

Školski su park uredili mještani

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NASJEO NA PRIJEVARU

"Sigurna" dojava ostavila
ga bez četiri tisuće kuna

2

SEZONA SVINJOKOLJA, DOMAĆI UZGAJIVAČI NA MUKAMA

Zbog jeftinog uvoznog mesa izostao interes za tovljenike

3

PTICE SELICE KOJE MNOGI SMATRAJU NEPOGREŠIVIM PROGNOSTIČARIMA VREMENA

Ždralovi su odletjeli, prava nam zima stiže?