Osijek
60. GODINA FAZOS-a

Sajam obiteljskih
poljoprivrednih gospodarstava
Objavljeno 23. listopada, 2020.

Obilježavanje 60. obljetnice postojanja i rada Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek danas zaključuje Sajmom obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Treće je to njegovo izdanje, ovaj prvi puta, zbog epidemioloških mjera, organiziran je na otvorenom - ispred fakultetske zgrade. Nešto je stoga manje izlagača nego u prethodnim izdanjima, ali i brojka od 35 štandova donijela je raznovrsnost na poljoprivrednoj proizvodnji kreiranih proizvoda i usluga.

Sajam obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava organizira se u suradnji sa Studentskim zborom FAZOS-a i ALUMNI Udrugom bivših studenata i prijatelja fakulteta, okuplja izlagače, proizvođače koji su diplomirali na osječkoj "Poljoprivredi".

Na otvorenju sajma goste su pozdravili u ime Grada Osijeka dogradonačelnica Žana Gamoš, u ime Osječko-baranjske županije Silva Wendling, pročelnica Upravnog odjela za poljoprivredu. Vlado Guberac, rektor Sveučilišta J.J. Strossmayera (ranije dekan upravo na FAZOS-u, nap.a.), a potom i Krunoslav Zmaić, dekan FAZOS-a. D.Ku.

Možda ste propustili...

DAN OŠ “VIJENAC”

Peti element - ljubav

STUDENTI FOOZOS-A "NE ŽELE SVE ONLINE"

Dekan: Nastava ipak ide i uživo

DJECA I MLADI SA PSIHIČKIM POTEŠKOĆAMA

Vodeći je uzrok vršnjačko nasilje

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SLAB ODZIV NA PROSVJED PROTIV STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE

Na Trgu Ante Starčevića prosvjedovalo 30-ak Osječana

2

NESLOMLJIVI DUH ADVENTA U OSIJEKU

Advent postaje veselo Adventiranje

3

ŽUPNICI OČEKUJU BISKUPOVU ODLUKU

Nedjeljom više misnih termina?