Osijek
MESOPRERADA OTVORILA SVOJA VRATA U OSIJEKU I ČEPINU

Osijek dobio čak dvije mesnice u kojima se prodaje meso s lokalnih farmi
Objavljeno 26. rujna, 2020.

Mesoprerada, tvrtka s dugogodišnjom tradicijom kojoj je kvaliteta mesa apsolutni prioritet, jučer je otvorila svoja vrata na čak dvije nove lokacije – na Glavnoj tržnici u Osijeku te u Osječkoj ulici 28 u Čepinu. Koncept mesnice u kojem se prodaje isključivo lokalno, domaće meso, već je prvog dana privikao velik broj oduševljenih kupaca koji su naglasili kako im je upravo ovakva mesnica nedostajala. Kvaliteta i sigurnost nikad nisu bili važniji, a upravo to su nam potvrdili i iz Mesoprerade.

„Drago nam je da smo otvorili svoja vrata i u Osijeku i da je Osječanima od danas dostupno meso s lokalnih slavonskih farmi. To je ono što bismo voljeli naglasiti - meso koje prodajemo je domaće, hrvatsko i konstantno svježe i to bez kompromisa. Kao poklon povodom otvorenja, našim smo kupcima pripremili promocije najboljih proizvoda, pa svakako svi mogu doći, kušati i uvjeriti se sami“, kazao nam je Slavko Mađarić, direktor Mesoprerade te dodao kako su otvaranjem novih mesnica generirali i nova radna mjesta u Osijeku i Čepinu. Osim toga, u iduća tri mjeseca planiraju otvoriti još čak četiri menice u Slavoniji, što podrazumijeva dodatna radna mjesta.


Iznimnu kvalitetu proizvoda Mesoprerade prepoznao je i omiljeni osječki chef i food bloger, Nenad Komes koji nije propustio ni otvorenje mesnice. 

“Iznimno mi je drago što surađujem s Mesopreradom s obzirom da im je kvaliteta i domaće meso aposlutni prioritet. Vjerujem kako ne moram dodatno objašnjavati važnost poticanja kupnje i konzumacije hrvatskog mesa i kvalitetu proizvoda“, rekao je Nenad Komes koji je uživao u degustaciji proizvoda, naravno, uz stroge epidemiološke mjere.


Upravo je sigurnost nit vodilja Mesoprerade - njihovih proizvoda i prodajnih mjesta.
Domaće, sigurno, provjereno, meso s domaćih farmi s potpisom Slavonije. PR

Možda ste propustili...

DAN OŠ "VIJENAC" - UČENICI PREDSTAVILI "OSOBE KOJE SU UNAPRIJEDILE SVIJET"

Od Mate Lovraka do Nikole Tesle

U VLADISLAVCIMA, HRASTINU I DOPSINU

Sv. Nikola darove djeci donosi kući

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ODRŽANA 28. ZAREDOM LAMPIONADA

U Tvrđi su nagrađeni najljepši lampioni

2

ANAMARIJA LUKIĆ, POVJESNIČARKA

Povijest je istodobno očaravajuća i ukusna

3

SKUPŠTINA UDRUGE ALUMNI EFOS-A

Igor Medić novi je predsjednik