Regija
ZBOG ZAŠTITE ZDRAVLJA I SMANJENJA SOCIJALNOG KONTAKTA

Radnici SDFŽ-a poslani na godišnji
Objavljeno 30. ožujka, 2020.
ŽUPANJA

Zbog pandemije koronavirusa brojni su radnici iz proizvodnih pogona privremeno poslani kućama i pozorno prate situaciju oko širenja virusa, o kojoj će ovisiti njihov povratak na radna mjesta. Među njima su i radnici tvornice kombajna Same Deutz Fahr Žetelice u Županji, koji od jučer odmaraju u svojim domovima.

- Zbog zaštite zdravlja radnika i smanjenja socijalnog kontakta dogovoreno je da idemo tjedan dana na godišnji odmor. Ako u međuvremenu ne dođe do promjene stanja oko koronavirusa, ići ćemo još tjedan dana na preraspodjelu sati, pa ćemo vidjeti. Manji dio radnika ostao je raditi kako bismo osigurali otpremu kombajna i svega ostaloga što je nužno za funkcioniranje tvornice - kazao nam je generalni direktor SDF Žetelica Damir Kobaš. Svi se nadaju da ova situacija neće potrajati i ugroziti proizvodnju kombajna, koja je vrlo bitan segment županjskog gospodarstva i osigurava brojna rada mjesta.

Kobaš nam je prije desetak dana rekao da imaju problema u dostavi pozicija za montažu iz Italije i Njemačke te da, ako bi došlo do potpunog prekida transporta, s postojećim zalihama mogu raditi dva do tri tjedna. M.L.O.
Možda ste propustili...

PROVEDBA EU PROJEKTA U DJEČJEM VRTIĆU

Predstava o postupanju s komunalnim otpadom

U OPĆINI MAGADENOVAC SVE VIŠE ODVAJAJU KORISNI OTPAD

Za pet godina s 10,3 tone na 23,6 tona odvojenog komunalnog otpada

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana