Regija
STOŽER CIVILNE ZAŠTITE GRADA VINKOVACA

Poduzetnici se još drže, za pomoć građanima 337-200
Objavljeno 30. ožujka, 2020.

VINKOVCI

- Ostanite u svojim domovima i izlazite samo u slučaju osnovnih potreba: odlaska na posao, u trgovinu, ili u ljekarnu - poruka je zapovjednika Stožera civilne zaštite Grada Vinkovaca i vinkovačkog gradonačelnika Ivana Bosančića. Što se tiče gospodarstva na području Vinkovaca, Bosančić je istaknuo kako još uvijek nije zavladalo alarmantno stanje.

- Mislim da još uvijek poduzetnici koriste svoje unutarnje rezerve, i u kontaktu smo s njima. Vjerujemo da će se moći još jedno određeno vrijeme poduzetnici izvući uz sve one mjere, no to vrijeme je ograničeno i ne može dugo trajati. Znamo svi da je sve stalo, što ne može biti dobro za gospodarstvo. Morat ćemo svi napraviti jako mnogo da bismo sačuvali radna mjesta u gradu. Nadam se da ćemo u tome uspjeti - rekao je Bosančić. On je još jednom uputio starijim sugrađanima da ne izlaze iz svojih domova te ako je nekome potrebna pomoć neka se slobodno javi.

- Posebice apeliram na naše starije sugrađane, koji su najrizičnija skupina, da ne izlaze iz svojih domova, a mlađe sugrađane molim da opskrbe starije sa svime što im je potrebno. Ako je nekome potrebna pomoć može se obratiti i na naš telefon 032/337-200, koji je otvoren od 0 do 24 sata za građane Vinkovaca. Ključevi pobjede u rukama su svih nas! Ostanite mi zdravi - poručio je Bosančić. M.K.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana