TvObzor
TRI NOVE SERIJE

Batwoman, Nancy Drew i Potomci 2
Objavljeno 4. listopada, 2019.

Nakon što je velik broj novih serija na četiri američke nacionalne televizije doživio svoju premijeru tijekom rujna, najmlađa televizija The CW pridružuje im se, kao i uvijek, početkom listopada. Ženska verzija popularnog superheroja koji je križanac čovjeka i šišmiša starta prva, a slijedi i priča o maturantici koju obiteljska tragedija zadrži u rodnom gradu duže nego što je planirala. Tu je i druga sezona "Potomaka", popularne serije koja je nasljednica "Vampirskih dnevnika".

Nikola Kučar
BATWOMAN
Radnja se vrti oko Kate Kane, koja se, naoružana strašću za društvenom pravdom i izražavanjem vlastitog mišljenja, uzdiže na ulice Gothama kao Batwoman, lezbijka i visoko obučena ulična ratnica spremna ugušiti kriminalni preporod grada. Ali nemojte ju još nazivati herojem – u gradu koji očajnički traži spasitelja, Kate mora svladati vlastite demone prije nego što prihvati poziv da bude Gothamov simbol nade.

Uloge: Ruby Rose, Meagan Tandy, Camrus Johnson, Nicole Kang, Rachel Skarsten

Premijera: 6. 10.

Mreža: The CW

Epizoda: 22
NANCY DREW
Nakon mature, 18-godišnja Nancy Drew mislila je da će napustiti svoj rodni grad zbog fakulteta, ali kad ju obiteljska tragedija zadrži još godinu dana u gradu, nađe se upletena u sablasnu istragu umorstva – i usput otkriva tajne koje su zakopane dublje nego što je ikada mogla zamisliti.

Uloge: Kennedy McMann, Tunji Kasim, Alex Saxon, Leah Lewis, Maddison Jaizani

Premijera: 9. 10.

Mreža: The CW

Epizoda: 22
POTOMCI 2
Heroji Vampirskih dnevnika i Izvornih ostavili su za sobom trajnu baštinu koja se nastavlja u “Potomcima”, priči o sljedećoj generaciji nadnaravnih bića u Školi Salvatore za mlade i nadarene. Nova sezona pokazat će nam svijet bez Hope Mikaelson i sav kaos koji uz to ide. Za to vrijeme Hope će pokušavati pronaći put natrag do škole koju je naučila zvati svojim domom i prijatelja koje je zavoljela kao obitelj.

Uloge: Danielle Rose Russell, Aria Shahghasemi, Kaylee Bryant, Jenny Boyd, Quincy Fouse

Premijera: 10. 10.

Mreža: The CW

Epizoda: 16
Najčitanije iz rubrike