Osijek Gourmet 2023.
Osijek
Regija
Hrvatska
Crna kronika
Ekonomija
Sport
Magazin
Cjenik posmrtnih oglasa
Sve rubrike
Dnevne rubrike
Hrvatska
Osijek
Regija
Kultura
Sport
Crna kronika
Mozaik
Ekonomija
Svijet
Tjedne rubrike
Magazin
Auto Glas
TV Obzor
Dome slatki dome
Zdravlje
Gastro
Tehno
Učionica
Ostalo
Kolumne
Slavonska burza
Ankete
Teme
Pretraga
Arhiva
Galerije
PANEL GASTRO ADUT NA KONTINENTU
Riječna riba može parirati morskoj - uvrstite je na menije!
Riječna je riba ukusna, u njoj nema mikroplastike, na nju nitko nije alargičan
DIREKTORICA TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA OSIJEKA
Više restorana koji su uključeni u ovaj projekt
GASTRONOMIJA POMOGLA I U PRIVLAČENJU INVESTITORA
Medić: Izvrsna kvaliteta života
MASTERCLASS S KARAPANDŽOM I BREMECOM
Male tajne velikih chefova o delicijama od riječne ribe
TOMICA ĐUKIĆ CHEF RESTORANA VINARIJA JOSIĆ, CHEF HRVATSKE NOGOMETNE REPREZENTACIJE
Gosti žele moderna jela u novom ruhu, ali sa štihom tradicije
OSIJEK GOURMET: ŽELJKA BALJA VLASNICA OBRTA AUTENTIKA
Što je na meniju trendova u gastronomiji?
SAŠA BREZNIK PREDSJEDNIK UPRAVE PP ORAHOVICA D.O.O.
Slatkovodna riba može zadiviti i najzahtjevnije gurmane
OSIJEK GOURMET
Lulu fusion bistro
OSIJEK GOURMET
Restoran Crna svinja
Još vijesti iz teme
OSIJEK GOURMET
Restoran Projekt 9
Gornjodravska obala b.b. 031 283 500/099 555 3000 www.projekt9.hr
OSIJEK GOURMET
Čingi Lingi čarda
Ulica kralja Zvonimira 98, Bilje 031 281 700 www.cingilingicarda.hr
OSIJEK GOURMET
Restoran Zimska luka Hotela Osijek
Šamačka 4, Osijek 031 230 360, info@hotelosijek.hr www.zimskaluka.hr
OSIJEK GOURMET
Corner restoran
Velebitska ulica bb, Osijek 031 333 584 www.corner-osijek.hr
OSIJEK GOURMET
Čarda kod Baranjca
Biljska cesta 54, Osijek 091 501 1722 www.cardakodbaranjca.eatbu.hr
OSIJEK GOURMET
Restoran Waldinger
Županijska ulica 8, Osijek 031 250 470 www.waldinger.hr
OSIJEK GOURMET
Kod Javora
Donjodravska obala 14, Osijek 031 506 950 www.kod-javora.com
Još vijesti..
ŽELJKA KLEMENČIĆ NOVINARKA, UREDNICA I ČLANICA ŽIRIJA U KULINARSKOJ EMISIJI “TRI, DVA, JEDAN – KUHAJ”
Trebamo ljude koji razumiju tradiciju, ali i održivost i suvremene trendove
DOMAGOJ SEVER NAGRAĐIVANI FOTOGRAF, TRAVEL BLOGER
Okus je najvažniji, a vizualni dio je točka na i
OSIJEK GOURMET: STEVO KARAPANDŽA IKONA HRVATSKE GASTROSCENE
Naučimo mlade naraštaje
da jedu zdravo i raznovrsno