Novosti
OSIJEK: POKUŠALA UBITI SUPRUGA

S nožem u vratu dovezen u bolnicu!
Objavljeno 26. rujna, 2016.

OSIJEK

Zbog pokušaja ubojstva 43-godišnjeg supruga, u istražnom zatvoru završila je 39-godišnja žena. Županijsko državno odvjetništvo Osijek sumnjiči 39-godišnjakinju da je u petak, u zajedničkom stanu u Osijeku, kuhinjskim nožem dva puta ubola supruga u vrat i time mu nanijela teške i za život opasne ozljede. Život mu je spašen hitnom liječničkom intervencijom.

Kako neslužbeno doznajemo od očevidaca koji su se u petak zatekli na Objedinjenom hitnom prijemu u Kliničkom bolničkom centru Osijek, muškarca koji je imao zabijen nož u vrat dovezla je hitna pomoć, a u pratnji su bili i policajci.

Supruga je uhićena i ispitana u državnom odvjetništvu nakon čega je sucu istrage Županijskog suda u Osijeku predloženo određivanje istražnog zatvora protiv nje zbog opasnosti od ponavljanja djela. Osumnjičena žena navodno je ubola supruga u vrat s leđa dok je ležao u krevetu. On se potom ustao i s nožem koji mu je s prednje strane virio iz vrata, dok mu je drška noža bila sa stražnje strane, izišao iz stana, te pozvonio susjedima da bi ih zamolio da zovu Hitnu pomoć.

Kako doznajemo od Miroslava Rošca, glasnogovornika Županijskog suda u Osijeku, sudac istrage prihvatio je prijedlog odvjetništva i odredio 39-godišnjakinji istražni zatvor u trajanju od mjesec dana zbog opasnosti od dovršenja djela.

Što je prethodilo pokušaju ubojstva te što se dogodilo u osječkom stanu u centru grada utvrdit će sud. Osječanin je trenutno izvan životne opasnosti.S.Lacić

Najčitanije iz rubrike