Osijek
NA POTEZU OD PRENJSKE DO KOZJAČKE

Vodovodni radovi u Kolodvorskoj ulici
Objavljeno 18. lipnja, 2024.
Navikavaju se Retfalčani na gotovo svakodnevne izmjene prometne regulacije. Nakon što je mjesecima za sav promet bila zatvorena dionica Kolodvorske ulice od raskrižja s Fruškogorskom/Prenjskom do raskrižja sa Sljemenskom, sada se tom ulicom, ali na puno kraće razdoblje neće moći prometovati na potezu od raskrižja Kolodvorske s Fruškogorskom/Prenjskom do raskrižja s Kozjačkom ulicom. Razloge zatvaranja tog dijela Kolodvorske, od srijede do 29. lipnja, doznali smo od Alena Prnjata iz tvrtke Vodovod.

- U sklopu sanacije kanalizacijskog kolektora metodom bez raskopavanja zbog potrebnog radnog prostora za opremu i kretanje mehanizacije za promet će se zatvoriti dio Kolodvorske ulice, na dionici od Prenjske do Kozjačke ulice, od 19. do 29. lipnja. Radovi će se odvijati svakodnevno od 0 do 24 sata. Ulazak u dio Kolodvorske u kojoj se izvodi sanacija bit će omogućen samo stanarima i hitnim službama. Promet će se odvijati obilaznim pravcima prema privremenoj regulaciji, a križanje Kolodvorska-Fruškogorska-Prenjska i križanje Kolodvorska-Kozjačka bit će otvoreno u smjeru istok-zapad. Stanare Kolodvorske i sugrađane koji prometuju navedenom lokacijom pozivamo na oprez i molimo za razumijevanje - poručio je Prnjat. M.Bugarić
U KAPELSKU SE JOŠ UVIJEK NE MOŽE
Još jedno raskrižje s Kolodvorskom i dalje je bez vozila, riječ je o onom s Kapelskom ulicom. Višemjesečni radovi u Kapelskoj, koji su počeli od raskrižja sa Svilajskom, i dalje traju, te je otvorena dionica do Marjanske. Prometovati se pak ne može Kapelskom dalje prema istoku, odnosno raskrižjima s Mlinskom, Diljskom i u konačnici s Kolodvorskom ulicom. Također, Kolodvorska ulica u smjeru Sljemenske sada je slijepa, jer vodi samo do Vijenca Dinare. Automobilom se do Vijenca Petrove gore još uvijek ne može.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana