Regija
OŠ ‘’AUGUST HARAMBAŠIĆ’’ PROSLAVILA SVOJ DAN

Nagrađeno i pohvaljeno 80 učenika i 18 učitelja
Objavljeno 13. lipnja, 2024.
DONJI MIHOLJACOsnovna škola ‘‘August Harambašić‘‘ Donji Miholjac, jedna od najboljih u Osječko-baranjskoj županiji, proslavila je svoj dan svečanom priredbom pod nazivom ‘‘Svaka škola ima svoju priču, dobro došli u našu‘‘. Kinodvorana Osvit bila je premala da primi svu zainteresiranu publiku, koja je brojne nastupe učenika nagradila gromoglasnim pljeskom. Raznovrsnim programom predstavile su se male mažoretkinje, dramske skupine, pjevački zbor, tamburaški orkestar i učiteljski bend.

O aktivnostima i uspjesima učenika i učitelja govorio je ravnatelj škole Vedran Aladić, koji je najzaslužnijima uručio pohvalnice i prigodne nagrade. Ove je godine nagrađeno i pohvaljeno 80 učenika te 18 učitelja i vanjskih suradnika.

Uz sudjelovanje na državnim natjecanjima u košarci i hrvanju te brojnim županijskim natjecanjima, škola se može pohvaliti osvojenim prvim mjestom na županijskom natjecanju i drugim mjestom na natjecanju iz geografije.

Najveći ovogodišnji sportski uspjeh OŠ ‘‘August Harambašić‘‘ Donji Miholjac jest osvojeno prvo mjesto na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava u stolnom tenisu. Za taj uspjeh zaslužne su učenice Julija Schweigert, Hana Čmelak, Laura Vidaković i Hana Miličić.

Za najuspješniju učenicu škole proglašena je Hana Čmelak. S.F.
Možda ste propustili...

POČAST I ZAHVALA ZASLUŽNOME SUGRAĐANINU

Zgrada kina Mladost postat će Kulturni centar Ivana Hermana

REZIMIRALI UČINJENO, DONIJELI NOVI PLAN

Udruga umirovljenika među najaktivnijima

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NEZADOVOLJNI KANDIDATI UPOZORAVAJU:

Na nezakonit način žele zemlju dati podobnima

2

SNAŽNO NEVRIJEME ZAHVATILO GRABOVAC

Vjetar podigao krovove i garažu te rušio stabla

3

U RODNOJ ŽUPI ROĐENJA BLAŽENE DJEVICE MARIJE U SEMELJCIMA

Vlč. Vuksanović slavi mladu misu