Mozaik
TREĆE STUDIJSKO IZDANJE

Billie Eilish objavila album "Hit Me Hard And Soft"
Objavljeno 27. svibnja, 2024.

Globalna senzacija autentičnog izraza Billie Eilish predstavlja svoj treći studijski album "Hit Me Hard And Soft" – kolekciju nježnih tonova i oštrih stihova obojenih sirovim emocijama. Izdanje donosi deset novih pjesama koje istražuju prvu ljubav, duboku patnju koju budi njezin brodolom, ljubomoru, kao i sva druga neizbježna stanja slomljenog srca. Tu intimnu ispovijest Billie je napisala sa svojim bratom Finneasom, koji je i producent izdanja.

Nekoliko sati nakon objavljivanja albuma Billie je već pokupila izuzetne pohvale od medija kao što su Rolling Stone, Variety i Los Angeles Times, koji ističu da je ovo njezin najbolji album do sada. Umjetnica ovim projektom otvara novu eru svoje karijere nakon albuma "Happier Than Ever" i globalnog hita "What Was I Made For", snimljenog za film "Barbie". Billie u nadolazećem periodu očekuje svjetska turneja, koja počinje na jesen na sjevernoameričkom kontinentu, a završava se u ljeto 2025. u Europi.

 

 Iako ima samo 22 godine, Billie Eilish spada u najutjecajnije umjetnike 21. stoljeća i njezina prva dva studijska albuma okrunjena su najcjenjenijim nagradama u industriji, milijardama streamova na glazbenim platformama, kao i najpozitivnijim kritikama. Glazbenica je 2015. godine pozornost publike privukla melankolično-romantičnom pjesmom "Ocean Eyes" i od tog dana neprestano niže uspjehe i obara rekorde industrije. Umjetnica je ubrzo postala najmlađa osoba na svijetu koja posjeduje dva Oscara, a osvojila je i čak devet prestižnih Grammy nagrada u različitim kategorijama. Album Hit Me Hard And Soft već nosi status jedinstvene kolekcije iskrenih priča i još je jedan dokaz da je dubina emocija razlog zašto se cijeli svijet povezuje s pričom koju Billie gradi godinama. T.K.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAJPOPULARNIJA ŠVEDSKA GRUPA SVIH VREMENA

Bjorn iz ABBA-e: Naš bend ima tako glupo ime

2

DESTINACIJA DOBRE GLAZBE

Na Jarunu počinje
INmusic, trodnevna
svečanost rock glazbe

3

TURIST IZ KAZAHSTANA

Htio uklesati ime na zid u Pompejima