Sport
SRAMOTAN ČIN U ZAGREBU

Huligani pratili i napali Filipa Krovinovića
Objavljeno 26. svibnja, 2024.
Nogometaša Hajduka Filipa Krovinovića napala su tri huligana u Zagrebu nakon utakmice 36. kola HNL-a između Lokomotive i splitskog kluba, odigrane u Kranjčevićevoj u subotu navečer. Napad na Krovinovića, inače rođenog Zagrepčanina, potvrdio je i Hajduk. Neslužbeno, incident se dogodio u jednom zagrebačkom kafiću. Huligani su pratili Krovinovića od stadiona do kafića, tamo su vrebali pravi trenutak za napad, ušli su u toalet za igračem Hajduka i ondje ga napali. Krovinović je zadobio udarac, ali pukom srećom izbjegao je teže posljedice.

- Naš prvotimac Filip Krovinović u Zagrebu je doživio fizički napad od skupine suparničkih navijača. Odmah moramo istaknuti da ovaj nezapamćeni huliganski ispad nema veze s utakmicom Lokomotiva - Hajduk. Fizički napad doživio je nakon odlaska sa stadiona u Kranjčevićevoj, a isključivi je razlog činjenica da je igrač Hajduka. Ovim putem najoštrije osuđujemo ovaj divljački čin. Od nadležnih institucija očekujemo da istraže slučaj, te sankcioniraju osobe čiji čin nema nikakve veze s navijanjem i sportskim rivalstvom. Također moramo istaknuti kako je Filip izrazito nekonfliktna osoba, te ničim nije provocirao ovakav napad - objavio je Hajduk.

Neslužbeno, Filip se trebao sastati s menadžerom Marjanom Šišićem i još nekim prijateljima, a nakon što je stigao u kafić i s njima se pozdravio, otišao je do toaleta. Odmah su ga napala tri huligana, koja su ga pratila, počela su ga udarati, no Filip im je uzmaknuo i vratio se u prostor s gostima, a trojac je odmah pobjegao. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana