TvObzor
NOVE EPIZODE “COOLTURISTA” UZ NOVU VODITELJICU PETRU GAJŠAK

Jako me veseli što ću gledatelje voditi kroz neotkrivene dijelove Lijepe Naše
Objavljeno 24. svibnja, 2024.
Svaka epizoda pruža inspirativan pogled na gradove iz svih krajeva Hrvatske, potičući želju za istraživanjemi avanturom

Uzbudljive destinacije, neistraženi kutci zemlje i bogata kulturna baština ponovno će oživiti male ekrane jer omiljena putopisna emisija "CoolTurist" vraća se s novim epizodama. Osim prekrasnih pejzaža gledatelje će kroz avanture voditi novo voditeljsko lice - Petra Gajšak. Svojom energijom, entuzijazmom i strašću za putovanjima Petra će zasigurno osvojiti srca gledatelja i odvesti ih na nevjerojatno putovanje iz udobnosti vlastitog doma. Njezin pristup putovanjima nije samo turistički već potiče gledatelje da urone u ljepote i različitost sredina i načina života.Petra Gajšak novinarka je i voditeljica s godinama iskustva u medijima. Vodila je sportske, glazbene i kulinarske emisije te podcaste, a sada će se okušati i novoj ulozi, za koju kaže: ‘‘Kroz novinarski posao sam naučila puno, te godine iza kamera su mi definitivno pomogle da sam danas ispred njih opuštena i svoja. I moram priznati da me jako veseli što ću svake nedjelje gledatelje voditi kroz možda još neotkrivene dijelove Lijepe Naše.‘‘

Nove epizode, koji gledatelji imaju priliku pratiti od nedjelje, 26. svibnja, na Novoj TV, donose sveobuhvatno i živopisno putovanje kroz Hrvatsku. Kroz dvanaest uzbudljivih epizoda otkrit će ljepotu i raznolikost zemlje, a svaka epizoda pruža autentičan i inspirativan pogled na gradove iz svih krajeva Hrvatske, od obale do unutrašnjosti, potičući želju za istraživanjem i avanturom. Detaljni prikazi povijesnih znamenitosti i muzeja pružit će gledateljima dublje razumijevanje kulturnog nasljeđa svakog grada.

- Radujem se što ćemo gledatelje provesti kroz lokalne restorane, tradicionalne festivale i neotkrivene kutke koje samo mještani poznaju. Emisija će također prikazati razne aktivnosti na otvorenom, od planinarenja i biciklizma do vodenih sportova, nudeći inspiraciju za sve one koji žele aktivno istražiti Hrvatsku. Dio svake emisije bit će i gastropriče koje će gledateljima otkriti autentične recepte i specijalitete specifične za svaki grad - dodaje Petra.

Već prva epizoda gledatelje vodi u Rijeku. Kultura je na ponos svih Riječana već odavno utkana u identitet grada, a svakim novim projektom to potvrđuje. Osim raznolikih atrakcija koje ovaj grad nudi, poput Karnevala i Festivala sporta i rekreacije Homo si teć, mogu se pronaći i mirniji sadržaji. Ekipa "CoolTurista" posjetila je Art kvart, bivši industrijski kompleks koji je kulturu smjestio u samo srce grada. U njemu se nalaze Muzej moderne i suvremene umjetnosti, Palača šećera, Gradska knjižnica i Dječja kuća. Upravo otvorenjem Dječje kuće Rijeka je postala prvi grad u Hrvatskoj koji je izgradio kuću u cijelosti namijenjenu - djeci.

Nevjerojatnu avanturu kroz Rijeku, kao i kroz brojne dijelove Lijepe Naše, ne propustite u novim nastavcima omiljene putopisne emisije ‘’CoolTurist’’ od nedjelje, 26. svibnja, na Novoj TV.D. Miklić
Detaljni prikazi povijesnih znamenitosti i muzeja pružit će dublje razumijevanje kulturnog nasljeđa

Možda ste propustili...

EXIT IMA VJEROJATNO NAJJAČI OVOGODIŠNJI ELEKTRONSKI LINEUP NA SVIJETU

Od legendi do predvodnika nove generacije

“THE DECAMERON” USKORO NA NETFLIXU

Najbolji tulum 14. stoljeća

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PRVA EPIZODA NA RASPOREDU JE 17. LIPNJA

“Metropolitanci” ponovno na HRT-u

2

EXIT IMA VJEROJATNO NAJJAČI OVOGODIŠNJI ELEKTRONSKI LINEUP NA SVIJETU

Od legendi do predvodnika nove generacije

3

IVAN DORIAN MOLNAR

Spreman sam raditi koliko god treba, i na Euru i na Olimpijskim igrama