TvObzor
TREĆA SEZONA SERIJE “VATRENI DEČKI”

Tko će nastaviti obiteljsku tradiciju u FDNY-u?
Objavljeno 24. svibnja, 2024.
Od utorka, 28. svibnja, Doma TV započinje s emitiranjem treće sezone serije “Vatreni dečki”. S još složenijim životnim izazovima, Tommy Gavin suočava se s upravljanjem Vatrogasnom službom New Yorka (FDNY) dok se bori za njen opstanak. Nekoliko godina nakon velikog potresnog događaja 11. rujna 2001. i nedavnog gubitka sina, Tommy pokušava ponovno pronaći ravnotežu u svom životu.

Druga sezona ostavila je život Tommyja Gavina (D. Leary) u potpunom kaosu. Njegov brak, koji je na trenutak oživio, ponovno se raspada nakon tragične smrti njihovog sina Connora, kojeg je udario pijani vozač dok je bio pod Tommyjevim nadzorom, nakon što je šok od nesreće popustio, Tommy je razvio intenzivan bijes. Uz pomoć informacija koje su mu dostavili Johnnyjevi prijatelji iz policije, Tommy je skovao plan osvete protiv ubojice svoga sina, uz podršku oca Johna (C. Durning) i ujaka Teddyja (L. Clarke). U novoj sezoni Tommy pregovara o uvjetima razvoda preko Johnnyja i odvjetnika Eddieja. Uz pomoć Sheile brine o svom bolesnom ocu koji ga stalno podsjeća na činjenicu da od smrti Connera, Gavinovi nemaju muškog nasljednika koji bi nastavio obiteljsku tradiciju u FDNY-u. Mike s nestrpljenjem očekuje kraj svojeg statusa probnog vatrogasca i razmatra premještaj u postaju gdje će, nada se, njegov rad biti više cijenjen. Franco studira za ispit za natporučnika kako bi osigurao bolju budućnost svojoj kćeri Keeli, a Jerry se suočava sa svojim financijskim problemima.

U međuvremenu, Sean se upustio u vezu s misterioznom ženom; ona mu zadaje izazov koji prihvaćaju i ostali momci u vatrogasnoj postaji. S vlastitom obitelji u rasulu, Tommy počinje shvaćati da je njegova vatrogasna ekipa jedina obitelj koju još uvijek može spasiti. U trećoj sezoni pojavit će se i dobitnice Oscara Susan Sarandon, Marisa Tomei i Tatum O’Neal. Istražujući bratski karakter i odnose vatrogasaca, serija “Vatreni dečki” prikazuje svakodnevne drame s kojima se najpoznatiji televizijski vatrogasci bore koristeći crni humor. D.M.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana