Osijek
PRED NAMA JE 25. PANNONIAN CHALLENGE

Program BMX-a
trajat će dva dana
Objavljeno 20. svibnja, 2024.

Predstojeći vikend, od petka do nedjelje, na rasporedu je 25. izdanje Pannonian Challengea, najpoznatijeg natjecanja ekstremnih sportova u ovom dijelu Europe, ali i svojevrsni osječki festival urbane kulture.

Svoj 25. rođendan "Pannonian" proslavit će od 24. do 26., naravno u skate parku na lijevoj obali Drave, uz ŠRC Copacabana. Ovogodišnji novitet je da će BMX program trajati dva dana, a natjecatelji će skupljati bodove za plasman na Olimpijske igre koje će se ovog ljeta održati u Parizu. Neće izostati ni natjecanje skatera i inlinera, a vraća se i "tribina". Sve će biti začinjeno i glazbenim programom.

Najavljeno je to večeras na konferenciji za medije na kojoj su o rasporedu događanja govorili Aljoša Vojnović, direktor marketinga Pannonian Challengea, te Alen Nađsombat, predsjednik Zajednice osječkog sporta.

O značaju "Pannonina" za promociju hrvatskog sporta i turizma govorio je Dubravko Šimenc, koordinator za posebne marketinške projekte Hrvatske turističke zajednice, a o razlozima zašto su niz godina sponzorski povezani govorila je Iva Ančić, rukovoditeljica brenda, marketinških komunikacija i digitalnog poslovanja A1 Hrvatska.

Poziv na dolazak u Osijek i još jedan bogati slavonsko-baranjski vikend uputile su Tatjana Turalija, pročelnica Upravnog odjela za turizam, kulturu i sport Osječko-baranjske županije, te Tajana Rogulja, direktorica Turističke zajednice Grada Osijeka.

Konferencija je zaključena izložbom fotografija Samira Kurtagića, majstor skejta. D.Ku.

Možda ste propustili...

MATURANTI CUO-A “BRAĆA RIBAR”

45 godina mature

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana