Novosti

U OSIJEKU ODRŽANA LG-eva KAMPANJA „LIFE'S GOOD UZ LG – UVIJEK I SVUDA S VAMA!“
Objavljeno 14. svibnja, 2024.

LG je poznat po svojoj viziji koja se temelji na kontinuiranom napretku i inovacijama u tehnologiji, a njegovi proizvodi ne samo što zadovoljavaju potrebe korisnika, već i postavljaju nove standarde u industriji premium proizvoda
 

 


Osijek, 14. svibnja 2024. – Osijek je prvi u Hrvatskoj domaćin "Life's Good uz LG–uvijek i svuda s vama!" kampanje koju je LG Electronics pokrenuo s ciljem predstavljanja novih proizvoda i inovativnih tehnologija koje građanima olakšavaju svakodnevne aktivnosti te im život čine lakšim i boljim. LG Showroom na kotačima postavljen u Retail Park – Gacka u dva je dana privukao veliki broj zainteresiranih posjetitelja koji su među prvima u Hrvatskoj mogli vidjeti i iskusiti nove inovativne tvrtkine uređaje, od glavne atrakcije LG MoodUP  hladnjaka i revolucionarne WashTower perilice i sušilice u jednom tijelu, preko gamerskih LG UltraGear monitora, do najnovijih tehnoloških čuda – G4 OLED TV i ARTCOOL Gallery klima uređaj.

 

„Ovom prilikom želimo zahvaliti svim Osječanima koji su nam se pridružili na ovom događanju. Zadovoljni smo brojem posjetitelja i velikim interesom koji su pokazali za naše nove proizvode i usluge, a posebno nam je drago što smo imali priliku upoznati se s lokalnom zajednicom i dobiti njihove povratne informacije. Govoreći o proizvodima, građani su imali priliku upoznati se s G4 OLED televizorom, modelom iz 2024. godine, kojeg krasi naš OLED panel čiji smo ponosni proizvođač već 11 godina. Naš WashTower u kojem su i perilica i sušilica, dva bubnja u jednom tornju s jednom kontrolnom pločom, savršeno je rješenje za uštedu prostora u bilo kojem domu. LG MoodUP hladnjak prilagođava se vašem raspoloženju uz  glazbu i svijetleće efekteputem LG ThinkQ aplikacije, dok LG Artcool Gallery klima uređaj kombinira funkcionalnost i estetiku. Za gamere i profesionalce tu je UltraGear monitor s 34 inča, koji nudi impresivan ekran pogodan za sve vrste aktivnosti“, izjavila je Marijana Vilić Ivanković, voditeljica marketinga u LG Hrvatska.
 

Foto: Bruno Jobst, Glas Slavonije


U sklopu kampanje, posjetiteljima je takođerbio omogućen i besplatan popravak LG televizora, monitora i kućanskih aparata kupljenih nakon 1. siječnja 2019., čak i ukoliko im je u međuvremenu jamstvo isteklo.

 

Nenad Baltić, voditelj servisne mreže LG Electronics Hrvatska zadužen za servisni dio na području Hrvatske, Slovenije i BiH, kaže kako se brinu o svim LG uređajima na ovim tržištima unutar i izvan jamstva za popravke.
 

Foto: Bruno Jobst, Glas Slavonije


 

"U Osijeku smo u okviru kampanje organizirali besplatne servisne usluge kako bismo pružili direktnu podršku našim korisnicima izvan glavnog grada. Ova kampanja omogućuje popravak uređaja izvan jamstvenog roka. Ukoliko je uređaj star do pet godina, bit će popravljen ili, u nedostatku rezervnih dijelova ili drugih razloga, korisnik će dobiti vaučer od 50 eura koji može iskoristiti prilikom kupovine novog uređaja. Važno je napomenuti da se kampanja odnosi isključivo na kvarove, a ne na fizička oštećenja uređaja.“, zaključio je Nenad Balić.

 


Obzirom na to da sezona hlađenja samo što nije počela, građani su pokazali veliki interes za LG ARTCOOL klime. LG ARTCOOL je linija klima uređaja koja se ističe svojim elegantnim dizajnom i naprednim značajkama, adostupnaje u nizu elegantnih dizajna koji će se besprijekorno uklopiti u svaki interijer. Od zrcalnih modela koji reflektiraju prostor do modela s okvirima za slike koji se mogu personalizirati, ARTCOOL nudi beskonačne mogućnosti za doprinos estetici vašeg doma.Zahvaljujući preciznom kontroli brzine ventilatora, ovi klima uređaji održavaju željenu temperaturu uz minimalnu potrošnju energije, što rezultira značajnim uštedama na vašim računima za struju.

 

Nakon Osijeka, kampanja „Life's Good uz LG – uvijek i svuda s Vama!“ bit će održana u Karlovcu 15. i 16 svibnja (na parkiralištu ispred Supernove) te u Varaždinu 17. i 18. svibnja (Kapucinski trg).


Više informacija o kampanji možete pronaći na poveznici

 

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana