Sport
SENIORSKA ŽENSKA ODBOJKAŠKA REPREZENTACIJA PONOVO U SLAVONSKOJ METROPOLI

U Gradskom vrtu otvaranje novog izdanja Zlatne lige
Objavljeno 14. svibnja, 2024.
Iako je ligaška odbojkaška sezona tek nedavno završila, naša ženska seniorska izabrana vrsta okupila se već 22. travnja. Novi izbornik Igor Arbutina okupljanje je započeo u Mariboru, gdje se boravilo sve do prošlog vikenda. Hrvatska je u susjedstvu i kompletirala svoje redove, odigrala je i dva zatvorena za javnost prijateljska ogleda sa Slovenijom na Kranjskoj Gori.

- Sve igračice koje su bile na našem popisu i koje su se ranije odazvale su tu. Radimo jako dobro i doista mogu reći da sam izuzetno zadovoljan njihovim ponašanjem i odnosom prema treninzima - rekao je izbornik, koji je igračice počastio slobodnim danom.

Potom se promijenila i pripremna baza. Za osječki Gradski vrt ne može se reći i da je nova, jer mnoge naše selekcije, pa i ona najbolja, posljednjih nekoliko godina redovno dolaze u slavonsku metropolu. Ovdje će reprezentativke odraditi i završne pripreme za početak novog izdanja Zlatne skupine Europske lige. Prva utakmica je već u petak, a od 19 sati domaćinu će se suprotstaviti Azerbajdžan. Dva dana poslije gledat ćemo ogled Hrvatske i Slovačke.

Nakon osječkog turnira slijede još dvije postaje Zlatne lige, a preostale dvoboje naše najbolje odbojkašice odigrat će u Belgiji (protiv domaćina i Estonije) i Španjolskoj (domaćin i Rumunjska). N.B.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana