Regija
VATROGASNO NATJECANJE GRADA SLATINE

Spretnost pokazalo 240 natjecatelja svih uzrasta
Objavljeno 13. svibnja, 2024.
BAKIĆ - Na nogometnom igralištu u Bakiću održano je gradsko natjecanje vatrogasaca koje se održava svake godine i na kome tri prvoplasirane ekipe u svakoj kategoriji stječu pravo sudjelovanja na vatrogasnom natjecanju Virovitičko-podravske županije. Ove godine, međutim, sve desetine koje su nastupile na gradskom sudjelovat će i na županijskom natjecanju. U Bakiću su spretnost i brzinu pokazale ekipe svih sedam DVD-ova Vatrogasne zajednice grada Slatine, ukupno 120 odraslih natjecatelja i isto toliko natjecatelja u kategorijama djece i mladeži.

Odrasli vatrogasci natječu se u muškim i ženskim A i B ekipama, mladež svakog DVD-a (od 12 do 16 godina) ima mušku i žensku ekipu, a natječu se i dječaci i djevojčice u dobi od 6 do 12 godina. Odrasli vatrogasci radili su "suhu" vježbu s maketom pumpe i usisnim vodom te štafetnu utrku s preprekama, a mladež i djeca imali su vježbe s preprekama i brentačama. Članovi vatrogasne mladeži morali su napraviti vez kakav prikazuje zadana fotografija ili u stvarnosti pronaći dio opreme koji prikazuje fotografija.

Predsjednik VZ-a grada Slatine Branko Belošević, zapovjednica županijske Vatrogasne zajednice Mateja Fras Venus i obnašatelj dužnosti gradonačelnika Slatine Ilija Nikolić zahvalili su svim vatrogascima na sudjelovanju. P.Ž.
Možda ste propustili...

ULAGANJE U PODUZETNIŠTVO

Gradnja Centra industrijske zone

SPORTSKE IGRE ČLANOVA HVIDR-E VPŽ

Najbolji putuju na državni ŠNIDOR

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ODRŽAN 4.:BRUT - BARANJA RURAL TRAIL

Više od stotinu biciklista
pedaliralo je planinom

2

SPOMEN NA SUDIONIKE KRIŽNOG PUTA I MJEŠTANE NAŠIČKIH SELA

Komemoracija za nevine žrtve na gubilištu Crni potok

3

NA SREDIŠNJEM TRGU POSTROJILI SU SE ČLANOVI 30-AK BRANITELJSKIH UDRUGA

Održan četvrti Memorijal “Ivan Ćališ-Đeri”