TvObzor
KONAČNO NOVA SEZONA “BRIDGERTONA”

Radnja se vrti oko Penelope i novih likova
Objavljeno 10. svibnja, 2024.

Fanovi su konačno dočekali: na streaming konačno stiže nova, treća sezona hit serije "Bridgerton" za koju je Netflix objavio još jedan zanimljiv video koji, uz komentare glumačke i ostale ekipe, uključuje i neke nove scene.U novoj sezoni upoznat ćemo nove likove, one koji se bore da budu primijećeni, a jedna među njima nastavit će voditi svoj dvostruki život uz još više tajni i iznenađenja. Kao što je otprije poznato, riječ je o Penelope Featherington (Nicola Coughlan) koja je uz Colina Bridgertona (Luke Newton) u središtu sezone te čije prijateljstvo možda (konačno) preraste u nešto više. Koliko su glavni akteri zbog toga uzbuđeni, vidjet ćete u videu.

Hvaljena serija temelji se na bestseler književnom serijalu Julije Quinn, a u trećoj sezoni fokus je na novom, gore spomenutom paru, nakon što je prva ispričala ljubavnu priču Daphne i Simona, a druga Kate i Anthonyja. Među već poznatom glumačkom postavom su Jessica Madsen, Luke Thompson, Claudia Jessie, Ruth Gemmell, Bessie Carter i Florence Hunt uz Julie Andrews kao naratoricu, a nova imena su Daniel Francis, Sam Phillips i James Phoon.

Prvi dio treće sezone "Bridgertona" na Netflix stiže 16. svibnja s četiri epizode, a preostalih četiri bit će dostupno 13. lipnja. U nastavku prisjetite se službenog trailera za novu sezonu. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana