Novosti
KAO NEZAVISNI ZASTUPNIK DJELOVAT ĆE I NINO RASPUDIĆ

Selak Raspudić potvrdila: Došlo je do razilaženja s Mostom, djelovat ću kao nezavisna
Objavljeno 24. travnja, 2024.

ZAGREB - Saborska zastupnica Marija Selak Raspudić potvrdila je u srijedu da je došlo do razilaženja s Mostom i poručila da će nastaviti djelovati kao nezavisna zastupnica, a kao nezavisni zastupnik djelovat će i Nino Raspudić.

„Do razilaženja nije došlo zbog liste za Europski parlament, predmet rasprave među nama bile su različite nesuglasice oko same kampanje i onoga što joj je prethodilo i koje, nažalost, unatoč zajedničkom pokušaju nismo uspjeli razriješiti”, rekla je Selak Raspudić na konferenciji za novinare u Hrvatskom saboru.

Dodala je da joj je ponuđeno da nosi listu za Europski parlament, a zbog činjenice da je na istoj listi izrazio želju biti i Marin Miletić odustala je od toga da nosi listu.

„S obzirom na to da se Miletić od mene javno ogradio smatrala sam da ne bi bilo vjerodostojno i da ne bi bilo primjereno da nosim zajedničku listu”, rekla je Selak Raspudić i najavila da će u Saboru djelovati kao nezavisna zastupnica.

Napomenula je i da je njezin suprug Nino Raspudić odbio biti na list za Europski parlament jer ne želi varati birače odlaskom u Bruxelles te da će i on djelovati kao nezavisan zastupnik.

Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić na parlamentarnim izborima osvojili su saborske mandate na listi Mosta.

(Hina)

Možda ste propustili...

ODUMIRANJE PČELINJIH ZAJEDNICA

Bez pčela neće biti plodova, hrane, ljudi...

DOMOVINSKI POKRET ODBIO PRIJEDLOG MOSTA

DP protiv povjerenstva o COVID-u