Sport
CIJENA “SITNICA” - 6700 EURA

Kylian Mbappe na ruku je stavio Big Bang e Gen 3 UEFA Euro 2024
Objavljeno 16. travnja, 2024.
Jedan od najboljih nogometaša svijeta Kylian Mbappe predstavio je službeni sat predstojećeg Europskog prvenstva u Njemačkoj. Mbappe sa svojom Francuskom dolazi u Njemačku s velikim ambicijama, da treći put u povijesti "tricolori" postanu prvaci Europe. Podsjetimo, Francuska se naslovom prvaka Starog kontinenta okitila 1984. i 2000., a ovog ljeta je u najužem krugu konkurenata za titulu.

Pripreme za Euro za Mbappea su na neki način već počele, zvijezda Francuske je glavni maneken u predstavljanju sata kompanije Hublot kao službenog, a radi se o naprednom izdanju sata Big Bang e Gen 3, koji je promoviran na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2022. No u kompaniji Hublot sada su predstavili poboljšanu verziju sata pod nazivom Big Bang e Gen 3 UEFA Euro 2024, a u toj kompaniji odlučili su da je baš Kylian Mbappe idealno lice da ga predstavi.

Sat je već u prodaji na Hublotovoj službenoj stranici, a cijena mu je 6700 eura. U sat je ugrađen procesor Qualcomm Snapdragon WearTM 4.100+, što ga čini satom s trenutno najboljim karakteristikama. Opremljen je s osam različitih senzora, GPS-om, Bluetoothom, Wi-Fijem i brojnim drugim tehnologijama. I. Li.
Možda ste propustili...

PAKET24 PREMIJER LIGA ZA RUKOMETAŠE

Vinkovčani ipak nisu pomogli NEXE-u

DOIGRAVANJE KOŠARKAŠA ZA ULAZAK PREMIJER LIGU

Riječanima prednost, Brokerima upozorenje

Najčitanije iz rubrike