Novosti

Poslovi nadohvat ruke!
Objavljeno 17. travnja, 2024.

EUROPA 92 kultura izgrađena je na pozitivnoj energiji, zajedništvu, uzajamnom poštovanju, produktivnosti i izvrsnosti. Kod njih možeš postati najbolja verzija sebe jer ne nude samo posao, nego i razvoj karijere!Unesi svoj stil u njihov tim tako što ćeš im se pridružiti na radnom mjestu: Prodavač-stilist (m/ž). Nude početna primanja od 800 eura neto, bonuse i poticaje, profesionalni razvoj kroz obuku i mentorski program, 40% popusta na modne brendove i ugodnu radnu atmosferu. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 5. svibnja.

 


Spreman/na si na izazov? Hrvatski telekom traži entuzijastične pojedince koji žele oblikovati budućnost telekomunikacija. Nije bitno tvoje iskustvo u prodaji, već koliko si strastven/a, motiviran/a i spreman/na učiti. Zapošljavaju na radnom mjestu: Specijalist za terensku prodaju (m/ž). Očekuju te edukacija i mentorstvo za usavršavanje prodajnih vještina, mogućnost napredovanja unutar kompanije, bonusi i nagrade, inflatorni dodatak. Ako pratiš nove tehnologije, motivira te dodatna zarada i komunikacija je tvoja jača strana, javi im se do 16. svibnja.

 

VELPRO-Konzum plus traga za Blagajnicima / komisionarima (m/ž)! Potrebno je posjedovati najmanje 6 mjeseci prethodnog radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a zauzvrat ti nude ugodnu radnu atmosferu u prijateljskom okruženju, priliku za stalno zaposlenje, atraktivne stimulacije ovisno o radnom učinku te mnoge pogodnosti tijekom cijele godine poput božićnice, regresa, uskrsnice i dara za djecu. Prijave primaju najkasnije do 26. travnja.

 


Pridruži se i ti mladom i uspješnom timu u kreiranju novih poslovnih postignuća! Mobia zapošljava Prodajne predstavnike (m/ž), a nešto nam govori da ćeš se sjajno uklopiti u njihov tim. Prednost pri zapošljavanju imaju predane, pedantne i fleksibilne osobe, a novim kolegama nude osobni i profesionalni razvoj, mentorstvo od strane educiranih voditelja, konkurentna primanja, dodatnu zaradu kroz stimulacije prema prodajnim rezultatima te sjajne kolege. Što čekaš? Javi im se do 25. travnja.

 

Oni imaju pravi posao za svakoga… Pa i za tebe! Takko Fashion, uspješan internacionalni Smart Discounter sa skoro 1.900 poslovnica u 17 zemalja, zapošljava Zamjenika voditelja poslovnice (m/ž) u Slavonskom brodu. Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s najmanje 2 godine relevantnog radnog iskustva, a nude ti stimulativna primanja, mjesečni bonus, naknadu za topli obrok, ugodnu radnu atmosferu te odlične kolegice i kolege. Ako su te zainteresirali, svoj životopis mi pošalji do 25. travnja.

 

Možda ste propustili...

PRVI KRUG PREGOVORA O SASTAVLJANJU HRVATSKE VLADE

DP: Razgovori su konstruktivni, a od načela ne odustajemo

IDEJU PODRŽAVAJU RIJEKE PRAVDE, MOŽEMO, IDS...

Za antikorupcijsku većinu 57 zastupnika

Najčitanije iz rubrike