Sport
I TO JE MOGUĆE

Zmija ugrizla suca, on nastavio suditi
Objavljeno 16. travnja, 2024.
Iz Srbije stiže bizarna i nesvakidašnja vijest. Zlobnici bi rekli ništa novo... Naime, na nogometnoj utakmici između srpskih niželigaških klubova Gornje Sinkovce i Radnika iz Šišinca na terenu se pojavila zmija, koja je ugrizla suca. Ne jednom, nego dvaput. U prvi tren na terenu se pojavio čovjek koji je mahao torbom i pokušao je izbaciti izvan terena, ali mu to nije uspjelo, pa je stvar sredio sudac. Isti onaj kojeg je zmija ugrizla. Stao je na nju, uhvatio je i bacio daleko izvan terena.



- Dogodila se vrlo neobična situacija na našem terenu. Na igralištu se pojavila zmija, što je dovelo do kratkog prekida utakmice. Zmija je ugrizla suca, ali fascinantno je kako ju je on uspio uhvatiti i ukloniti s terena, a da pritom zmija nije ozlijeđena. Pokazalo se kako je sudac otporan na dva ugriza tijekom ovog događaja - napisali su iz Nogometnog kluba Gornje Sinkovce.



Nakon incidenta za zmijom susret je nastavljen i završio je podjelom bodova, 1:1. Sudac će ovu utakmicu zauvijek pamtiti, no pokazalo se da mu zmija baš ništa ne može. I. Li.
Najčitanije iz rubrike