Osijek
KONCERT TEEN ZBORA INSTITUTA POLIFONIJA

Pomozite im otputovati
u Belgiju na natjecanje
Objavljeno 15. travnja, 2024.
Članovi Teen zbora s dirigenticom Anjom Papa Peranović i uz klavirsku pratnju Mihaela Ferčeca pripremili su koncert koji će se održati u četvrtak (18. travnja) s početkom u 19.30 u dvorani Nadbiskupskog vikarijata u Strossmayerovoj 58. Svojim ih dolaskom na koncert i kupnjom ulaznice čija je cijena sedam eura možete podržati u njihovoj najnovijoj zborskoj avanturi.

“TEEN ZBOR Instituta za zborsku glazbu Polifonija ove godine, u travnju, kao predstavnik Hrvatske sudjeluje na važnom međunarodnom zborskom festivalu European Music Festival for Young People u Neerpeltu, Belgija. Riječ je o festivalu koji ima dugogodišnju tradiciju te ove godine 72. put zaredom okuplja više od 90 zborova i zborske pjevače u dobi do 28 godina iz Europe i svijeta, a među kojima će naš zbor predstavljati i promicati hrvatsku umjetnost i kulturu. Značenje se Festivala očituje u njegovoj dugogodišnjoj tradiciji te velikom broju zborskih pjevača koji pristižu iz cijelog svijeta. Nastupanje na ovom međunarodnom festivalu, u velikoj i ozbiljnoj konkurenciji, prilika je za mlade pjevače našeg zbora da prvi put u svjetskom zborskom okruženju predstave hrvatsku umjetnost i kulturu", najavljuju iz Instituta za zborsku glazbu Polifonija.

Kao posebni gosti na koncertu će nastupiti Vokalni ansambl Brevis prevođen dirigenticom Antoanetom Radočaj-Jerković i uz klavirsku pratnju Davora Dedića.

Donacijske ulaznice po cijeni od 7 eura moguće je rezervirati preko e-mail adrese: institut.polifonija@gmail.com te ih preuzeti u Polifoniji (Trg baruna Trenka 3) prije ili poslije zborske probe u utorak, koja je od 19.30 do 20.30. I.R.G.
Možda ste propustili...

TEEN ZBOR INSTITUTA POLIFONIJA

Prva nagrada s pohvalom cum laude u Belgiji

FINALE NATJECANJA METRO JUNIOR TOP CHEF U ROVINJU

Učenik iz Osijeka Filip Viljevac osvojio drugo mjesto

Najčitanije iz rubrike