Osijek
“SMJEŠKO” ZA MAME I BEBE

Na promenadi kućica
za dojenje i previjanje
Objavljeno 14. travnja, 2024.
Na osječkoj je promenadi, u blizini pješačkog mosta, u subotu otvorena prva kućica za dojenje i previjanje beba u Hrvatskoj - "Smješko". Ta inovativna kućica ne samo što olakšava majkama svakodnevnu brigu za bebe nego i pruža atraktivno okruženje djeci, čineći dojenje i previjanje lakšim, ali i zabavnijim iskustvom za sve uključene, rečeno je na otvorenju.



Anita Podobnik, vlasnica agencije Flamingo i marketinški suradnik agencije Smješko, otkriva kako je ideja za kućicu nastala iz želje za pružanjem podrške majkama. Ističe da je kućica mjesto gdje majke mogu nahraniti, presvući i uspavati svoje bebe u intimnoj atmosferi i bez stresa. Podobnik naglašava i važnost održavanja čistoće i izdržljivost materijala od kojih je kućica izrađena. Očekuje da će javnost prepoznati potencijal ovog projekta, a planira se i moguće proširenje i dodavanje novih sadržaja.



Ivana Pleša, majka koja će se koristiti kućicom, oduševljena je. Kaže, dojenje u javnosti nije joj bilo ugodno, stoga ovu kućicu vidi kao ugodno i sigurno mjesto za hranjenje beba. D. Šimić
Možda ste propustili...

KAD SE MALE RUKE SLOŽE - SVE SE MOŽE

Stambeni kontejner za baku Koviljku je stigao

Najčitanije iz rubrike