Mozaik
PLES U PET GRADOVA

Baby Lasagna: Nemam riječi, hvala je preslabo
Objavljeno 15. travnja, 2024.
U Osijeku se plesalo s lijeve obale Drave kod Pješačkog mosta, a mnogi su zaplesali i na mostu
Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna javio se iz Amsterdama, gdje je oduševio nastupom na predeurovizijskom koncertu, kako bi se zahvalio svima koji su u subotu u podne na hrvatskim ulicama plesali na njegovu pjesmu i tako mu pružili podršku prije nastupa na Eurosongu u Stockholmu.

- Gledao sam videe i storyje u kojima sam vidio kako ste plesali. Raspekmezio sam se, jer mi je tek sad jasno koliko ljudi stoji iza mene i koliko ljudima znači moja pjesma. Hvala na svemu. Nemam riječi, hvala je preslabo, ali dok ne nađem bolju riječ - hvala, poručio je u videu Baby Lasagna.

Podsjetimo, pet hrvatskih gradova Zagreb, Split, Zadar, Osijek i Umag u isto su vrijeme postali središte plesa i podrške našem predstavniku na Eurosongu Baby Lasagni, tako što su zaplesali zajedno na pjesmu "Rim tim tagi dim". U Osijeku se plesalo s lijeve obale Drave kod Pješačkog mosta, a mnogi su se Osječani pridružili i na samom mostu.

- Sretni što se ime Hrvatske pronosi diljem Europe voljeli bismo dodatno rasplesati Hrvatsku, poslati podršku našem predstavniku te pokazati djelić hrvatskih ljepota europskoj publici. Nema boljeg načina da zajedno proslavimo ljubav prema glazbi i plesu i pošaljemo slike prekrasne rasplesane Hrvatske u Europu, stoji u priopćenju HRT-a.

Zagrepčani su plesali na Trgu kralja Tomislava, Splićani na Prokurativama, Zadrani na Pozdravu suncu, a Umažani na Trgu slobode. Događaj su snimale kamere Hrvatske radiotelevizije, a emitirat će se u poznatim HTV-ovim emisijama: Dobro jutro, Hrvatska, Dnevnik, Kod nas doma, ali dakako i na društvenim mrežama i web stranicama HRT-a.

Tanja Kvorka
Možda ste propustili...

U MJESTU WINNETKA U BLIZINI CHICAGA

Prodaje se kuća iz “Sam u kući”

FRANCIS FORD COPPOLA NA FESTIVALU U CANNESU

Moj film je o nadi, stvorimo svijet budućnosti za djecu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DODJELOM NAGRADA ZAVRŠENO JUBILARNO IZDANJE

Rekordnih 122 natjecatelja
na 25. izdanju Pannoniana

2

AUTOR POZNATIH DISNEYEVIH SONGOVA

Umro skladatelj Richard Sherman

3

U JUGOZAPADNOJ NJEMAČKOJ

Policijska akcija protiv rakuna