Sport
TURCIMA NIŠTA NIJE JASNO

Kako taj čovjek uopće može braniti za Hrvatsku
Objavljeno 12. travnja, 2024.
U prvoj utakmici između Olympiakosa i Fenerbahčea u četvrtfinalu Konferencijske lige palo je čak pet pogodaka, turska momčad nije se proslavila igrom u zadnjoj liniji i to je razlog njezina poraza. Olympiakos je pobijedio Fenerbahče sa 3:2, Grci su nakon sat vremena imali velikih 3:0, a sva tri gola pala su nakon velikih pogrešaka obrambenih igrača Fenerbahčea. Iako hrvatski reprezentativac Dominik Livaković i njegovi suigrači i dalje imaju šansu za prolaz u polufinale Konferencijske lige, navijači, ali i novinari koji prate turski klub nisu bili zadovoljni izvedbom igrača u Grčkoj.

Nakon utakmice poznati turski novinar Emre Bol osuo je paljbu po vrataru Fenerbahčea i "jedinici" Vatrenih.

- Livaković je jedan od problema u momčadi, jer ne radi ono što se od njega očekuje. Kada vidim kakve golove prima, moram se zapitati kako je moguće da je taj čovjek golman u reprezentaciji Hrvatske - rekao je Bol, a novinar İlker Yağcıoğlu kaže da bi neki turski golman, da je primio golove kakve je primio Livaković, vjerojatno bio zamijenjen na poluvremenu.

- Obrani bar jedan udarac - poručio je Yağcıoğlu hrvatskom vrataru.

Navijači turskog velikana također su nezadovoljni, smatraju kako je hrvatski vratar mogao bolje reagirati kod prvog, a posebno kod drugog gola. Na društvenim mrežama navijači su objavili tisuće nezadovoljnih poruka zbog Livakovićeve partije i većina smatra da je on jedan od najvećih problema Fenerbahčea ove sezone te kako je vrijeme da se preseli na klupu.

Žestoki prema Livakoviću bili su i bivši turski nogometaši. Tako je Nihat Kahveci rekao da je Livaković trebao obraniti udarac Stevana Jovetića za drugi gol, a bivši turski reprezentativac Ümit Özat poručio je čelnicima Fenerbahčea da Livaković nije golman od osam milijuna eura te da nema nikakve razlike između njega i njegove rezerve Irfana Cana. I. Li.
Možda ste propustili...

OSJEČANIN U POLUFINALU EUROPSKOG PRVENSTVA

Pratljačić nokautirao Crnogorca, sa Srbinom za finale

FINALNA SERIJA KOŠARKAŠA ZA PRVAKA PRVE LIGE IDE DO KRAJA

Brokeri impresivnim nastupom izborili majstoricu

Najčitanije iz rubrike