Osijek
RETREEART ORGANIZIRA NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ U PRIRODI

Šumska kupka: Zastani, udahni i rascvjetaj se!
Objavljeno 13. travnja, 2024.
U subotu (27. travnja) možete se pridružiti druženju na prvoj u nizu šumskih kupki koje će organizirati RetreeArt, i to na imanju Magistra u Erdutu. “Šumska je kupka terapijska metoda koja ima znatan pozitivan učinak na naše zdravlje i psihološku dobrobit, povezuje nas s prirodom i pomaže da pronađemo vlastiti prirodni sklad, povećava usredotočenost, koncentraciju i moć, smanjuje efekte stresa, potiče imunitet i proizvodnju antikancerogenih stanica. Šumska kupka sve je popularnija metoda za zdravlje. Riječ je o šetnji šumom, gdje smo ‘okupali’ svih pet osjetila. Terapija šumskom kupkom priznata je metoda relaksacije koja se primjenjuje diljem svijeta. U Hrvatskoj je moguće doživjeti tretman šumskom kupkom na dvije lokacije, u Zagorju i Lošinju. Od sada tu mogućnost nude i nedaleko od Osijeka”, poručuju organizatorice.

Okupljanje je u 11 sati na Ladanjskom imanju Magistra, gdje će biti poslužena zakuska, nakon čega će biti vježbe disanja i relaksacije, kao priprema za terapiju šumskom kupkom. “Šumska će kupka trajati dva i pol sata, gdje ćemo se povezati sami sa sobom, vodit ćemo vas kroz iskustvo spajanja s prirodom koja se nalazi oko vas. Nakon terapije šumskom kupkom očekuje vas ručak i degustacija finih vina”, pojašnjavaju organizatorice.

Prijave zainteresiranih primaju se na e-mail: retreeart@gmail.com, gdje, kao i na FB-u (retreeart) i IG-u (ReTreeArt), možete naći i dodatne inaformacije o događaju. Broj je mjesta ograničen. Zastani, udahni i rascvjetaj se! I.R.G.
Možda ste propustili...

BAUMIT LIFECHALLENGE: KATEGORIJA “ZAPANJUJUĆA STRUKTURA”

Gospodarski centar nominiran za najljepšu fasadu u Europi

Najčitanije iz rubrike