Regija
POVJERENSTVO ZA SUZBIJANJE OVISNOSTI VPŽ-A

Novi je predsjednik Siniša Brlas
Objavljeno 12. travnja, 2024.
VIROVITICA - Župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović donio je Odluku o imenovanju novih članova Povjerenstva za suzbijanje ovisnosti Virovitičko-podravske županije, kojom je za predsjednika toga Povjerenstva imenovan Siniša Brlas, profesor psihologije i specijalist kliničke psihologije.



Siniša Brlas radi kao voditelj Odjela za prevenciju ovisnosti i mentalno zdravlje u Zavodu za javno zdravstvo "Sveti Rok" VPŽ-a, a problematikom ovisnosti bavi se dulje od 35 godina i jedan je od vodećih stručnjaka u regiji u području psihologije ovisnosti. Autor je jedinog rječnika ovisnosti na ovim prostorima te mnogih stručnih knjiga u području prevencije i suzbijanja ovisnosti. Osim toga, bio je član u sazivima tog povjerenstva još od 1999.



Povjerenstvo za suzbijanje ovisnosti VPŽ-a ima 12 članova iz različitih resora, a zadaća mu je koordinirati aktivnosti i izvještavati nadležna tijela Županije. Jedna od prvih zadaća Povjerenstva bit će izrada Akcijskog plana djelovanja na području prevencije i suzbijanja ovisnosti u Virovitičko-podravskoj županiji za nadolazeće razdoblje. P.Ž.
Možda ste propustili...

NA GRADSKIM BAZENIMA u ĐAKOVU

Počele pripreme za kupališnu sezonu

POTPORA OSOBAMA S AUTIZMOM

Predstava Aut Male scene iz Zagreba

Najčitanije iz rubrike