Mozaik
DARUVARSKI BEND NASTUPA NA ZAGREBAČKOM FESTIVALU

COTA G4 predstavila spot za novu pjesmu “Daj mi znak”
Objavljeno 11. travnja, 2024.

Na 71. Zagrebačkom festivalu daruvarska grupa COTA G4 predstavit će singl "Daj mi znak". Glazbu potpisuje Marko Osmanović (frontman grupe), a tekst Lući Slivar. Zajedno s Osmanovićem aranžman potpisuje i Dinko Likar, a za producentskim pultom našao se Vedran Baotić.

- Pjesma za Zagrebački festival stvarana je više od deset godina, te je s godinama nadograđivana, a svoj finalni oblik dobila je 2023., kad je bend otišao u Sunday studio u Svetoj Nedelji. Mislim da bi bilo dobro spomenuti da smo na Dori s drugom pjesmom bili rezerva (iza Baby Lasagne), a u isto vrijeme smo poslali pjesmu na Zagrebački festival i prošli - rekao je Osmanović. Spot za pjesmu snimljen je u dvorcu grofa Jankovića i na izletištu Vranjevina kraj Daruvara, a snimila ga je i režirala Nela Hrgović.

 

 



- Snimanje spota bilo je veoma izazovno jer sam prvi put glumila u spotu i režirala u isto vrijeme. Osim toga, bilo nam je ključno da na snimanju bude sunčano, da uhvatimo atmosferu pjesme, a kako sam ja iz Splita, a članovi benda žive u Zagrebu, snimiti spot u Daruvaru, i to u dva različita dana, bilo je dosta komplicirano. Ali, eto, zadovoljna sam rezultatom, mislim da smo pjesmi dodali još jednu dimenziju i nadam se da će postići uspjeh - kaže Hrgović. T.K.

Možda ste propustili...

POVRATAK NA SCENU KAO EKSPERIMENTALNI DUO

Libar je objavio EP “Nova zemlja”

BABY LASAGNA I TIM NA PRIPREMAMA U ŠVEDSKOJ

Prvom su probom i novim kostimima oduševili fanove

Najčitanije iz rubrike