TvObzor
PREMIJERNO PRIKAZIVANJE NA HTV1 POČINJE OD 15. TRAVNJA

Nova meksička serija “Senjorita ‘89”
Objavljeno 12. travnja, 2024.
Smrt natjecateljice i političara na udaljenom luksuznom posjedu dovodi izbor za Miss Universe Meksika 1989. u kaos

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od ponedjeljka, 15. travnja, na Prvom programu (HRT-HTV1) od 21.15 počinje premijerno prikazivanje nove meksičke serije “Senjorita ‘89” (“Señorita 89”).



U prvoj sezoni smrt natjecateljice i političara na udaljenom luksuznom posjedu dovodi izbor za Miss Universe Meksika 1989. u kaos. Preostale natjecateljice dogovaraju se da će razotkriti kriminal i izrabljivanje unutar organizacije. No kad se kraljicom izbora ljepote proglasi imućna i privilegirana Isabel, ona odluči šutjeti, a njezine protukandidatkinje Jocelyn i Ángeles završe u zatvoru kao sudionice u ubojstvu.

Druga sezona napušta planinsko skrovište i odlazi u nasilni svijet Ciudad de Méxica, u kojem vladaju krajnosti, sirotinja i bogatstvo. Serija se seli u 90-e. Dvije vodeće meksičke televizijske mreže bore se za izbor kraljice ljepote, a sve u jeku napora da se izbor za Miss Universe Meksika revolucionira tako da se i na tamnopute natjecateljice počne gledati kao na potencijalne pobjednice. Jocelyn izlazi iz zatvora kao prava “kraljica naroda” i vodi medijski rat protiv plavooke “princeze” Isabel. Iza Jocelyn stoji svemoćna šefica narkokartela Kuma, te Jocelyn postane pijun u opasnoj igri. Vođena osvetom i pravdom, Jocelyn ide na sve ili ništa kako bi uništila političkog kameleona i televizijskog šefa, Raúla Lópeza Mortona, koji ima ambiciju pokrenuti kampanju i kandidirati se za predsjednika Meksika.

Prva epizoda: Velika je završnica izbora za Miss Universe Meksika. Elena planira dati šokantnu objavu u javnost, no netom prije nego što će to učiniti, s krova na terasu pada žensko tijelo. Nekoliko mjeseci prije natjecateljice izbora stižu na posjed La Encantada, gdje se suočavaju s prvim izazovom - nalaženjem vlastitog sponzora.

Druga epizoda: Jocelyn doznaje da joj je sestra nestala. U međuvremenu, u prisutnosti sponzora, Nora prijevarom uvuče Dolores, Marija i Jocelyn u snimanje pornografskog videa. Nakon toga jedan visokopozicionirani politički dužnosnik pokuša silovati Jocelyn, a Dolores ga slučajno ubije u samoobrani.

U glavnim ulogama u meksičkoj seriji “Senjorita ‘89” su Ilse Salas (Concepción), Ximena Romo (Elena), Bárbara López (Dolores), Natasha Dupeyron (Isabel), Leidi Gutiérrez (Jocelyn) i Coty Camacho (Ángeles). Autorica je Lucía Puenzo, a redatelji su Jimena Montemayor, Sílvia Quer, Nicolás Puenzo i Lucía Puenzo. D. Miklić
Možda ste propustili...

U KINIMA ZAIGRAO KRIMINALISTIČKI TRILER “UBOJITA SJEĆANJA”

Russell Crowe u misteriju potrage za ubojicom

“BEZGREŠNA” JE FILM OD ČIJEG TERORA NEMA BIJEGA

Sydney Sweeney je sestra Cecilia u krvavom hororu

SHOW “ZVIJEZDE PJEVAJU”

Polufinale kao nikad prije

Najčitanije iz rubrike