TvObzor
JOLE KAO GOST PANELIST U ‘’TKO TO TAMO PJEVA?’’

Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao
Objavljeno 12. travnja, 2024.

Nova doza zabave stiže ovoga petka s novom epizodom showa ‘’Tko to tamo pjeva?’’, a dobru atmosferu upotpunit će i popularni pjevač, omiljeni zabavljač - Joško Čagalj Jole, koji stiže kao gost panelist.



Jole će, zajedno sa stalnom postavom panelista - Alkom Vuicom, Lukom Nižetićem, Giannom Apostolski i Goranom Vinčićem, pokušati pomoći natjecateljici da dođe do što većeg novčanog iznosa, tako što će detektirati tko od tajnih glasova pjeva dobro, a tko i nije tako dobar pjevač.

’’Na snimanju emisije mi je bilo super te mogu najaviti gledateljima da ih očekuje vrlo zanimljiva i napeta epizoda! Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao!”, izjavio je Jole. Na pitanje je li mu bilo lako procijeniti tko je talentiran, a tko nije, otkriva: “Pratio sam svaki pokret, svaki izraz lica i gestu, a koliko sam bio uspješan, neka gledatelji sami ocijene. Moram priznati da su neki od tajnih glasova uspjeli zavarati čak i nas, a to je upravo i čar ovog showa.”

Za glavnu nagradu - 5.000 eura natjecat će se 57-godišnja Brankica Jurić iz Pule, koja sebe opisuje kao pozitivnu, veselu, nasmijanu, zabavnu i dobru osobu. ‘’Kada sam vidjela reklamu na televiziji za ovaj show, rekla sam sama sebi: ajde da probam živjeti svoj san. Volim se zezati, smijati i mislim da je to pravi show za mene!’’, otkriva Brankica razlog svoje prijave u emisiju i ističe kako ima jako dobru intuiciju.

Kako će joj to pomoći u showu te hoće li moći bez problema detektirati tko pjeva dobro, a tko samo dobro glumi, ne propustite doznati ovoga petka, 12. travnja, od 20.15 sati na Novoj TV! D.M.
Možda ste propustili...

PREMIJERA NOVE HTV-OVE IGRANE LUTKARSKE SERIJE ZA DJECU

Pepe, Bubi i Lu kod dr. Zdravke

SHOW “ZVIJEZDE PJEVAJU”

Polufinale kao nikad prije

Najčitanije iz rubrike