TvObzor
NA HBO MAX STREAMING PLATFORMI I HBO KANALU

Premijera miniserije “Simpatizer”
Objavljeno 12. travnja, 2024.

N ova HBO Original miniserija “Simpatizer” (“The Sympathizer”) imat će premijeru u ponedjeljak, 15. travnja, na HBO Max streaming platformi, a njezina premijera na HBO kanalu na rasporedu je istoga dana u 20 sati.



Producirana od Park Chan-wooka i Roberta Downeyja Jr.-a i snimljena prema istoimenom Pulitzerom nagrađenom romanu, serija “Simpatizer” prati francusko-vijetnamskog komunističkog špijuna poznatog jednostavno kao Kapetan (Hoa Xuande). Nakon što je svjedočio padu Saigona, Kapetan kreće ispočetka u Los Angelesu sa svojim izbjeglim sunarodnjacima. Mora balansirati između obveza prema svom južnovijetnamskom vojnom zapovjedniku i svom kontaktu u CIA-i dok nastavlja obavljati tajne operacije za pobjedničku komunističku stranku u Vijetnamu.

Špijunski triler i međukulturna satira koja sagledava posljedice i nasljeđe Vijetnamskog rata, ova serija u sedam nastavaka istražuje kako se jedan čovjek uhvaćen između više svjetova suočava sa svojim identitetom i lojalnošću kao dvostruki agent. Glumačku postavu “Simpatizera” čine Hoa Xuande, Fred Nguyen Khan, Toan Le, Phanxine, Vy Le, Ky Duyen, Kieu Chinh, Duy Nguyen, Alan Trong, dobitnica nagrade Emmy Sandra Oh i dobitnik Oscara Robert Downey Jr., koji igra više uloga. D.M.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike