Novosti
POTPREDSJEDNIK HDZ-a PROZIVA PREDSJEDNIKA RH

Butković Milanoviću: Čujem da sutra daješ ostavku, to je potez očajnika
Objavljeno 11. travnja, 2024.

ZAGREB - Potpredsjednik HDZ-a Oleg Butković u najnovijoj objavi u četvrtak na facebooku tvrdi kako predsjednik Republike Zoran Milanović sutra daje ostavku jer traži 'šok terapiju da proba napraviti preokret', te to naziva 'potezom očajnika'.

"Što ja to čujem? Sutra daješ ostavku!! Panika, ha? Kampanja ti je u rasulu, krčmar (kako me posprdno zoveš) razotkrio te kao lažova i sada tražiš šok terapiju da probaš napraviti preokret", stoji u jutrošnjoj Butkovićevoj objavi nakon što je  jučer poručio da će 'današnja objava biti najvažnija do sada'.

Ta ostavka međutim, nastavlja Butković, neće Milanoviću ništa donijeti.

"Ali imaš jedan veliki problem, Zorane. Ti si pročitana knjiga!! Ta ostavka ništa ti neće donijeti. A znaš zašto? Zato što ljudi vide da te vodi mržnja, destrukcija i zlo. Ne može ti jedini program biti - pohapsit ću vas sve, sve ću vam uzeti, uključujući i moju kravicu Milovu. Da si bio frajer, što nisi, i dao ostavku kad si raspisao izbore, e to bi bilo vrijedno poštovanja. Ovo sada je potez očajnika i dobronamjerno ti kažem, ne blamiraj se dodatno", navodi Butković.

U 'P.S.' Milanoviću poručuje da ga ne pita kako je za to doznao. 'Reći ću ti kad mi odgovoriš na ona moja dva pitanja',naveo je u objavi Butković.

(Hina)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

BIT ĆE TO PRVI CJELOVITI CENTAR ZA GOSPODARENJE OTPADOM

Gradit će se prva domaća energana koja pretvara mulj i blato u energiju

2

HRVATSKE ZRAČNE LUKE BILJEŽE SVE BOLJE REZULTATE

Na Klisi četiri puta više putnika nego na Krku

3

FOKUS NA INOVATIVNE TEHNOLOGIJE

Perspektiva je da osječki IT sektor bude još uspješniji